Látom mások is így vannak vele, mint én, ez a rendszer nem jött össze.
Továbbra is azt mondom, hogy igen, xp-vel is volt szívás, Vistaval is, de azért alapvető gondok, mint pl internet, kikapcsolások, fekete képernyő... azért nem.
Ezeket nem kéne a véglegesben látni.
Olyat, hogy nem megy a hang rendesen a skype-nál, ok, el tudok fogadni vagy néha kidob, mondjuk a Bluetooth, mert azért alapvetően elmegy a gép bluetooth nélkül. Arra, hogy a mobilt rákapcsoljam kékfoggal kábel helyett, ok várok 2-3 hetet a javításra, DE ilyen hibákat nem kéne.
Ha ezt most a karmiclinux.org-ról töltöttük volna le, mint új disztró, kiváncsi lennék, mi lenne a vélemény.... áá ez kuka, áá ez rossz irány, áá miez? Így, hogy van mögötte már munka, így elketyeghet? Ha most mindenki azt írja, hogy jóó nem megy, de sebaj... ubuntu úgy fog zuhanni, mint a kő. Igenis van egy szint, ami alá nem mehet, név kötelezi.
Nem out of box? Szerintem, meg pont, hogy "ebből él", ez a "marketing", hogy ubuntu csak megy, nem kell vele terminálban hegeszteni, mint mondjuk egy Arch-on (csak példa, írtam egy nevet).
...és a mondat, ami mindig itt van a fejemben, ha már egyszer ment a 9.04-él "minden", miért kellett?