BlackflyÜdvözletem!
Irigylek mindenkit, aki meg van elégedve. Friss telepítést csináltam tegnap este egy újraformázott partícióra. Amit már többször írtam a béta kapcsán - és ez így maradt a tegnap letöltött, többszörösen leellenőrzött, CD-re írt, ott is leellenőrzött verzióban is, amiről egy tiszta telepítést csináltam -, a hanggal és a video lejátszással súlyos gondjaim vannak. Előre bocsátom, mindent az alap repository-kból telepítettem - így egy VLC-t, a moc lejátszót, az audacioust és a qmmp-t.
FLV video fájlok lejátszásakor a VLC egy idő után egyszer csak megszűnik hangot adni, ugyanakkor az mplayer akadás nélkül lejátssza az flv fájlt.
A repository-ból feltett moc kegyetlenül recsegő hangot ad és 100%-os terhelésbe viszi a processzort.
A Nautilus fájlkezelőben rámutatással elindított mp3 lejátszás ugyancsak megszakad és szakadozottá válik, ugyanígy az audacioussal, a qmmp-vel, és a rhythmbox-al eszközölt lejátszás is. Nem tudom, mi idézi elő ezeket az anomáliákat, de egyszerűen fel vagyok háborodva, amit most kiadtak a kezükből, az botrányos, BOTRÁNYOS!
Annyit még elmondok, hogy további két partíción csücsül egy Linux Mint 7 Gloria (9.04) és egy Kiwi Linux 9.04 LXDE desktoppal, és azokban minden rendben van, tehát hardver probléma nem lehet.
Azt hiszem, most van az a pillanat, hogy végleg szakítok az Ubuntuval.
Fazakas Albert