Nekem is muszáj kiadnom magamból, remélem eddig már nem tekernek le annyian :)
7.04 óta kétszer okozott kisebb fejtörést az ubi, de most folyamatosan szívok vele:
Toshiba L300 notebookra telepítettem:
1. Bekapcsolta a ventit és max fordulatszámon pörgette, pedig már kezdtek minuszok lenni a szobában. Fn gombok nem működtek. Sebaj, omnibok modult neki, de akkor meg a gép visszakapcsol, úgyhogy áramtalanítani kell shutdown után.
2. 2 nap után a procik elkezdtek 100%-on pörögni, melegedett az egész gép, mint a fene, de nem volt folyamat, ami indokolta volna a gondot. Reinstall.
3. Új telepítés, minen szép és jó, storage device managerben beállítom az ext4-es adat partícióm automatikus csatolását bootolásnál -> az egész fájlrendszer gajra ment, muszáj volt adatot menteni, formázni, visszamásolni (majd 100 Gb cuccot).
4. Ismét friss telepítés, ismét pysdm auto mount, most meg init: permission denied hibával be sem bootol a rendszer, reinstall.
Napok óta fórumokat olvasgatok, ezek ismert hibák, de nincsenek javítva és a tippek nagy része nem is működik.
Haverom gépén mobilnet nem megy és a TvNetwork-ös jelszeves kábelnetet sem sekierült még beállítnai, mondjuk azzal annyit még nem foglalkoztam.
Pozitívum: az atheros wifi problémát végre javították.
Mindenesetre nem adom fel, csak kicsit megtört a lendületem. :)