n0sPróbáld meg a video kimenetet átállítani, pl. X11-re.

TompieSzerintem nem megy a 3D gyorsításod. Nézd meg, működik-e.

kanyiAzt, hogy kell megnézni? Ha nem megy hogy kell beállítani ?

• exx válaszolt erre.

TompieHa inrepidet használsz, akkor nem kell driverekkel vacakolni (nincs is értelme) csak engedélyezd a zárt meghajtókat. Persze ettől még valószínűleg szaggatni fog videóknál, szóval a compizt ki kell kapcsolni. ui: filmekhez miért kellene 3d???

bundiNálam zárt meghajtó nélkül se szaggat a vlc. Intrepid és ATI Radeon 9600XT-VIVO 256 MB

Azt is megfigyeltem, ha olyan oldalt nézek neten ahol van flash, az is jól lelassít.

TompieMondjuk nálam nincs bekapcsolva semmilyen csilivili cucc.

lesliekeIgen, most olvasom, hogy nem használsz compizt, így érthető. A videolejátszáshoz nincs is szükség a zárt meghajtókra, mert az csak a 3d gyorsítást engedélyezi.

Sziasztok! Tudtok olyan lejátszóról, ami képes a feliratot a kép alá tenni? Pl. szélesvásznú filmeknél a "fekete csíkra", így érthetőbb. :) Sokkal jobban szeretem a filmeket eredeti nyelven nézni szinte kb. 1% az amit szinkronosan nézek és nagyon utálom, hogy a képre teszi az összes lejátszó a feliratot.

exxhelyett DISPLAY=:0 glxinfo | grep render Ha direct renderingre yes kapsz, akkor jó A glxgears még mehet attól, hogy nincs hardveres gyorsítás, egyszerűen a CPU hajtja a GPU helyett.

HALI! Letölthető már az új VLC player, sajnos a tárolókban még nincs benne! Előzőleg mindent távolítsunk el a régiből! Rengeteg újdonság található benne!

bundiglxinfo | grep render -re az eredmény. direct rendering: Yes OpenGL renderer string: RADEON 9800 PRO

Ennyivel később: 6 nap

Az a problémám ,hogy van .iso file, lejátszásra kijelölöm aztán elkezdi lejátszani a DVD filmet de akkor azonnal be is zárja az ablakot, nem játsza le, más iso file-al működik. Esetleg valami kodek probléma? Milyen bővítményeknek kell fent lenni vlc-nek?

TompieHa jól értem, akkor 1 bizonyos iso fájlal van gondod. Ebben az esetben valószínű, hogy sérült, hibás az iso.

Ennyivel később: 2 hónap

Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnék klassz visualizationokat hozzáadni a VLC-hez? ű Valljuk be a gyári visualizationok elég fapadosak.

pharehttp://www.videolan.org/vlc/skins.php "On Linux/Unix: ~/.share/vlc/skins2"

Ennyivel később: 7 nap

én szeretnék hálózatról műsort nézni, itt van ez az oldal: http://www.myp2p.eu megy sport minden mennyiségben, csak az a baj, hogy millió fajta közvetítő porton pl. sop, tvu, tvants és még sok fajta a többi: http://www.myp2p.eu/software.php?part=software de sehogy sem bírom vlc vel megnyitni őket pedig már a klienseket is telepítgettem ahogy tudtam, de semmi változás. remélem ki lehet valahogy bővíteni a vlc fegyvertárát e téren is.

Sziasztok! Nekem az a problémám, hogy a VLC mindig elfelejti a equalizer beállítását. Ha megnyitok egy albumot ami több számból áll és beállítom az eq-t, az első számnál még még működik az eq, de mihelyt a második és a többi számhoz ér, elfelejti, ami elég idegesítő. Hogy tudnám rávenni hogy ha beállítom az equalizert az úgy is maradjon?

Ennyivel később: 2 hónap

Hali. Új ubuntus vagyok, és kellene egy kis segítség! A vlc és az mplayer is némán játsza a filmet. Kép ok. A totemnek van hangja is, de és maradnék inkább a vlc-nél. Köszi a segítséget: gamate