én szeretnék hálózatról műsort nézni, itt van ez az oldal: http://www.myp2p.eu megy sport minden mennyiségben, csak az a baj, hogy millió fajta közvetítő porton pl. sop, tvu, tvants és még sok fajta a többi: http://www.myp2p.eu/software.php?part=software de sehogy sem bírom vlc vel megnyitni őket pedig már a klienseket is telepítgettem ahogy tudtam, de semmi változás. remélem ki lehet valahogy bővíteni a vlc fegyvertárát e téren is.
VLC media player
Sziasztok! Nekem az a problémám, hogy a VLC mindig elfelejti a equalizer beállítását. Ha megnyitok egy albumot ami több számból áll és beállítom az eq-t, az első számnál még még működik az eq, de mihelyt a második és a többi számhoz ér, elfelejti, ami elég idegesítő. Hogy tudnám rávenni hogy ha beállítom az equalizert az úgy is maradjon?
Hali. Új ubuntus vagyok, és kellene egy kis segítség! A vlc és az mplayer is némán játsza a filmet. Kép ok. A totemnek van hangja is, de és maradnék inkább a vlc-nél. Köszi a segítséget: gamate
Gondolom nézd meg a vlc és mplayer hangbeállításait(?).
Hali a vlc visszatette magát angol nyelvüre, hol tudom visszaállitani hogy magyar legyen megint?
A VLC skint megváltoztattam sajnos. Most már semmilyen trükkre nem hajlandó másikat elfogadni, marad az a ronda, ami a képeken jól nézett ki. XP alatt ugyanígy jártam. Nem lett a kedvencem a VLC. :(
Hi. Olyan gondom lenne, hogy miután frissítettem a rendszert a VLC angolra váltott és azóta nem is tudom visszaállítani. Erre van-e megoldás? A másik kérdés ebből eredően, érdemes-e frissíteni a rendszert? Előre is köszönet a válaszokért.
Roter_BaronFrissíteni érdemes mindenképpen, az angol nyelvel meg barátkozz, vagy ha nagyon nem komálod akkor tedd vissza a beállításokban magyarra.
többen írtuk, hogy a legutobbi frissités után a vlc angol nyelvre váltott. a problémát az okozza, hogy a /usr/share/locale/hu/LC_MESSAGES könyvtárból a vlc.mo fálj tőrlődőtt, ez kell visszapakolni és ismét magyar nyelvü lesz a vlc. ide felraktam a fáljt ha valaki nem tudná máshonnan megszerezni. www.datti.extra.hu/vlc.mo
Sziasztok, 9.04-et használok, és igazából nem tudom mióta, de most kipróbáltam, és hibásan működik a VLC-ben az eq. Az első 5 potival tudom változtatni a hangszínt, a többi poti nem állít semmit. Régebben hibátlan volt. Advanced menüben próbáltam becsekkolni a 10 sávos eq-t, de az sem segített. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Amit próbáltam: alsa drivereket újra update-eltem, bár nem hiszem hogy ez okozhatja, mert audaciusban hibátlan. VLC reset config, synaptic-ban eltávolítás, újrainstall. Próbáltam más hangszerverrel, de ua. Egyéb jelenségek: Teljes képernyőn nem jelenik meg a vezérlő sáv annak ellenére, hogy be van állítva, ill beágyazás is be van kapcs. Többi lejátszó tökéletesen működik, de ennek tetszik legjobban a hangminősége. Köszi a segítséget! Update: Újrahúztam 0-ról a 9.04-et de továbbra sem müxik az eq megfelelően, csak az első 5 csúszkával lehet szabályozni, illetve full screen-be nincs vezérlő megjelenítés, nem ágyazódik be, annak ellenére, hogy be van állítva. Nállatok rendesen megy? Nem tudom eldönteni, hogy ubi vagy vlc bug.