Sziasztok! Nekem az a problémám, hogy a VLC mindig elfelejti a equalizer beállítását. Ha megnyitok egy albumot ami több számból áll és beállítom az eq-t, az első számnál még még működik az eq, de mihelyt a második és a többi számhoz ér, elfelejti, ami elég idegesítő. Hogy tudnám rávenni hogy ha beállítom az equalizert az úgy is maradjon?
VLC media player
Hali. Új ubuntus vagyok, és kellene egy kis segítség! A vlc és az mplayer is némán játsza a filmet. Kép ok. A totemnek van hangja is, de és maradnék inkább a vlc-nél. Köszi a segítséget: gamate
Gondolom nézd meg a vlc és mplayer hangbeállításait(?).
Hali a vlc visszatette magát angol nyelvüre, hol tudom visszaállitani hogy magyar legyen megint?
A VLC skint megváltoztattam sajnos. Most már semmilyen trükkre nem hajlandó másikat elfogadni, marad az a ronda, ami a képeken jól nézett ki. XP alatt ugyanígy jártam. Nem lett a kedvencem a VLC. :(
Hi. Olyan gondom lenne, hogy miután frissítettem a rendszert a VLC angolra váltott és azóta nem is tudom visszaállítani. Erre van-e megoldás? A másik kérdés ebből eredően, érdemes-e frissíteni a rendszert? Előre is köszönet a válaszokért.
Roter_BaronFrissíteni érdemes mindenképpen, az angol nyelvel meg barátkozz, vagy ha nagyon nem komálod akkor tedd vissza a beállításokban magyarra.
többen írtuk, hogy a legutobbi frissités után a vlc angol nyelvre váltott. a problémát az okozza, hogy a /usr/share/locale/hu/LC_MESSAGES könyvtárból a vlc.mo fálj tőrlődőtt, ez kell visszapakolni és ismét magyar nyelvü lesz a vlc. ide felraktam a fáljt ha valaki nem tudná máshonnan megszerezni. www.datti.extra.hu/vlc.mo
Sziasztok, 9.04-et használok, és igazából nem tudom mióta, de most kipróbáltam, és hibásan működik a VLC-ben az eq. Az első 5 potival tudom változtatni a hangszínt, a többi poti nem állít semmit. Régebben hibátlan volt. Advanced menüben próbáltam becsekkolni a 10 sávos eq-t, de az sem segített. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Amit próbáltam: alsa drivereket újra update-eltem, bár nem hiszem hogy ez okozhatja, mert audaciusban hibátlan. VLC reset config, synaptic-ban eltávolítás, újrainstall. Próbáltam más hangszerverrel, de ua. Egyéb jelenségek: Teljes képernyőn nem jelenik meg a vezérlő sáv annak ellenére, hogy be van állítva, ill beágyazás is be van kapcs. Többi lejátszó tökéletesen működik, de ennek tetszik legjobban a hangminősége. Köszi a segítséget! Update: Újrahúztam 0-ról a 9.04-et de továbbra sem müxik az eq megfelelően, csak az első 5 csúszkával lehet szabályozni, illetve full screen-be nincs vezérlő megjelenítés, nem ágyazódik be, annak ellenére, hogy be van állítva. Nállatok rendesen megy? Nem tudom eldönteni, hogy ubi vagy vlc bug.