Tomi-87+1. Mókás írást arról, hogyan kérdezz okosan, én is olvastam... Nem nekem linkelték be, hálistennek ;) Az első kérdésemmel enélkül is sokat vártam, mire feltettem. Szinte sértette a büszkeségemet, hogy egy olyan problémára, ami emberek kitalálta "termék" kapcsán alakult ki, emberként nem találok egyedül is megoldást.
A régi ubuntu.hu főoldalon volt egyébként egy HATALMAS narancssárga téglalap: "Kérdése van?..." kezdettel. (Wáááhháháhá :D meg is találtam a képet ITT)
Rákattintottál, és az információtenger ott volt mögötte a telepítés kezdetétől, lépésenként, magyarul. Majd AZTÁN ráértél molyolni a fórumban.
1.) Most is itt van balról a "KERESÉS" mező.
2.) Ha felhígul a használók tábora, már statisztikailag is nő annak az esélye, hogy többször jelennek meg az ismétlődő problémák, amik pedig ismétlődő fórumtémákat eredményeznek.
3.) Ha azok, akik segítő szándékkal nap mint nap látogatják a fórumot, egy ismételt témához odakommentelik, hogy
- "olvass vissza légyszi", vagy
- "gugli a barátod", esetleg
- "keresősáv, nézted már?"
Nos, azt hiszem, ez még nem offenzíva senki ellen. De találkoztam olyan megoldással is, hogy beillesztették a pirossal bekarikázott keresősáv képét :D
4.) indítasz egy témát. Nem kérdezed 3 (!) óra múlva, hogy "SENKI NEM SEGÍT???", hanem próbálod, olvasod, keresed, fabrikálod. Ha megvan, akkor - mint közösségbe beilleszkedni kívánó tag - beírod a topik címbe, hogy [MEGOLDVA], és alá részletezed mire jutottál. Ha pedig tudod a megoldást a más bajára, akkor kommentbe beszúrod.
5.) A Debian és az Ubuntu közösség egymás munkáját segíti. Ha egy hibajelentés becsúszik, akkor amint arra megszületett a megoldás, azt jó eséllyel a következő stabil Debian kiadás is tartalmazni fogja. Jól mondom?