Frissítsetek a getdeb-ről! (0.97.2, előtte a régit el kell távolítani!) http://www.getdeb.net/release.php?id=3001 _______ warp

Ennyivel később: 11 nap

Próbálom forrásból telepíteni az amsnt. De nem akar összejönni. A ./configure futtatásánál az alábbi hiba jön. checking for prefix by checking for wish... /usr/bin/wish checking for gcc... gcc checking for C compiler default output file name... a.out checking whether the C compiler works... yes checking whether we are cross compiling... no checking for suffix of executables... checking for suffix of object files... o checking whether we are using the GNU C compiler... yes checking whether gcc accepts -g... yes checking for gcc option to accept ISO C89... none needed checking for g++... no checking for c++... no checking for gpp... no checking for aCC... no checking for CC... no checking for cxx... no checking for cc++... no checking for cl.exe... no checking for FCC... no checking for KCC... no checking for RCC... no checking for xlC_r... no checking for xlC... no checking whether we are using the GNU C++ compiler... no checking whether g++ accepts -g... no configure: error: You need a C++ compiler (g++) to compiler aMSN. Please install g++ and try again Pedig minden telepítve van, amit a synaptic felkínált, a gcc, c++ és a g++ összes verziója. A slackweret futtató notebookomon csak gcc 3.4 van és gond nélkül telepítette az amsn legfrissebb verzióját. Mi lehet a gond?

Ennyivel később: 14 nap

Hogy illetve mivel tudm megnézni az elmentett vagyis naplózott webcam képet? Azt írja hogy nincs telepítve megfelelő program.

Ennyivel később: 7 nap

valaki tud abban segíteni hogy miért nem birok át küldeni semmit senkinek amsnen? a feléig el jut kb utána meg ki irja hogy megszakadt!!! jah és még valami van egy genius eye 310 es web camom és nem ismeri be az amsnen miért van ez és mit birok neki tenni?

Sziasztok! Én egy igencsak kezdő linuxos vagyok és szeretném feltelepíteni az aMSN-t, de egy kis problémába ütköztem. Ha próbálom futtatni, akkor azt írja ki, hogy "A gedit nem volt képes megállapítani a karakterkódolást." És nem tudom ez miért lehet, valószínűleg azért, mert nem értek hozzá. Csak végre szeretném magam mögött hagyni az XP-t. Infó szakos vagyok, így sokkal jobban járnék az Ubuntuval. A Tcl/Tk 8.5 fel van telepítve, ellenőriztem is, szóval elvileg ezzel nem lehet gond. Valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudomnám telepíteni? Előre is köszi! :)

Thraeyllwww.getdeb.net ott fent van az amsn 0.97.2, deb csomag ezért letöltöd és elindítod és telepíti...kiírja majd hogy a csomagkezelőből elérhető egy régebbi de ne törődj vele, folytasd...

younfoxBevált, most már tökéletesen fut. Azt leszámítva, hogy ha megváltoztatom a megjelenítendő képem, akkor újra indul az Ubuntu. A gép nem, csak az op rendszer... de ennyin már nem akadok fenn, max nem lesz képem. :P Köszönöm szépen! :)

tonyo4a támogatott webkamerák: https://wiki.ubuntu.com/HardwareSupportComponentsMultimediaWebCameras

sziasztok egy hete raktam fel az ubuntut a gépre és eddig csak anyi bajom volt vele hogy egyik msnen kliensel se birok át küldeni semmit senkinek!!!! lécci ha valaki tudja a meg oodást akkor irjon mert nem nagyon akarok visza térni az xp-re de fontos lenne hogy tudjak küldeni cumókat!! előre is köszönöm mindenkitől!!

frankon el irtam két szot de remélem értitekXD

mandyediMegnéztem, köszönöm szépen a linket. Ki is próbáltam amit írtak, de így sem működik. Sebaj nem vészes a gond, a lényeg, hogy most már legalább a program rendesen működik. :)

Az utóbbi időben egyre gyakrabban vannak problémáim az aMSN-nel (0.97.2). Próbáltam már újratelepíteni is, de változatlan a helyzet. Ezek jelentkeznek időről időre: - e-mail megnyitása után kilép (ezt gprsec mellett csinálja) - nem csatlakozik, vagy csatlakozás után elveszíti a kapcsolatot (ez elég ritka, de előfordul) - így indul, vagy indítás után nem sokkal ilyenné válik a menü: http://www.flickr.com/photos/25903688@N04/2859891072/sizes/o/ ilyenkor semmihez nem férek hozzá, bezárni se tudom, csak egy kis fehér ablak jelenik meg.

Ennyivel később: 22 nap

Üdv! Nem tapasztaltatok furcsaságokat az aMSN-nel mostanában? Nekem abba kellett hagynom a használatát, mert egyszerűen nem akart működni. Nem volt frissítés már egy ideje, szóval nem tudom, honnan jöhetnek a problémák, de nagyon zavaróak. Megszakad a kapcsolat, kijelentkezik, bontódnak a beszélgetések, lefagy, bezáródik, ha megnyitom a beérkezett üzeneteket, stb. Azonban ez az egyetlen, amiben benne van minden, amit használok. Emesene például nem jeleníti meg, ha valaki felvesz a listájára, Galaxiumban nincs e-mail támogatás, a Pidgin meg semmiféle értesítést nem jelenít meg semmiről. A többi klienst hagyjuk, azoknak is vannak hiányosságaik. Találkozott más is ezekkel a problémákkal, vagy az én rendszeremben van a hiba? Megjegyzem csak aMSN szórakozik.

Ennyivel később: 13 nap

Vettem egy M-TECH webcamot és sehogyan sem tudom elindítani.Mivel kezdő vagyok nagyon érthető válaszokat kérnék .Köszi.

HiglanderÉn meg vettem egy M-TECH GPS vevőt és rá kellett jönnöm, hogy a supportja=0. A hozzá adott manualban azt írja, hogy support a: www.mtechasialtd.com oldalon található, no azt meg meg lehet nézni, hogy ott mi van! Ez egy ocsmány cég. Szerintem nem szabad tőlük vásárolni. (Tudom, eső után köpönyeg...)

FreyrNekem full jól működik aMSN. Eddig semmi gondom nem volt vele. Még billgécces gépekkel is jól együttműködik példűul fájlátvitelnél. Amit én használok: v097 2007-12-25 Azóta van egy újabb (v0.97.2) de nem töltöttem le, mert minek ha egyszer ez jól működik!

Ennyivel később: 12 nap

Sziasztok! Ma frissítettem az Ubuntu-t 8.10-re. AMSN-be amikor be akarok jelentkezni a következőt dobja ki: "Az aMSN mostantól az MSNP9-et használja, ami biztonságos SSL kapcsolatot használ. Hogy használhasd az SSL-t, fel kell tenned a TSL nevű modult, ami nincs feltelepítve. Ez a varázsló segít neked, hogy letölthesd és telepíthetsd a TLS-t. Válaszd ki a rendszeredet, s így le tudom tölteni a szükséges fileokat." Kiválasztom a rendszeremet, hogy Linux-x86_64 A rendszerem 64 bit-es, a többi felsorolt lehetőségnél nincs olyan hogy 64. Letölti, felteszi, rányomok, hogy bejelentkezés és nem megy. Valaki tud segíteni?