Hello. Letöltöttem az amsn-t a hivatalos honlapról.Elöször le akarta tílatni. ezt megoldottam de aztán mikor már elindult a telepítés és már majdnem befejeződött azt írta ki hogy error:Could not find TCL SCripting Language. Ezt miért csinálja és mi a megoldás??
aMSN
kispista92megoldás, hogy az ubuntu tárolós aMSN-t tedd föl, mert az kezeli a függőségeit, és fetelepíti a TCL könyvtárat.
kispista92http://ubuntu.hu/konyvlap/alkalmazasok-telepitese-ubuntura
Üdv! Nekem olyan problémám van hogyha a megjelenítendő képemet szeretném cserélni, ahogy rányomok egyszerűen kijelentkezik a gép...ezt miért csinálja?
Az amsn belépéskor hibát ír ki amikor megnyomom az elolvasatlan (offlione) üzeneteket itt egy kép róla, ez az elolovassa az offline üzeneteket kérdés után igen-re nyomva jelenik meg, és nem tudom elolvasni, és ez minden amsn inditaskor megjelenik, más massangernél nem, de másnál nem jelenik meg a üzenet hogy van elolvasatlan üzim, lehetne ezt valahogy kikapcsolni?
Amsn-nél olyan problémám van, hogy nincs hangja, ha írnak nekem. Illetve ha megjelenítendő képet szeretnék váltani akkor kijelentkezik, mintha ctrl+alt+backspace - t nyomtam volna. A képernyőn lévő szöveg ugyan az.
sziasztok! Most raktam fel az aMSN-t, de nem jelentkezik be..azt írja ki h Hiba a szerverhez kapcsolódás közben.. :S mi lehet a gond? köszi.
feverebhát itt mutatkozik meg a fórum azon hibája, hogy vagy 6 aMSN témájú topik létezik egyszerre http://ubuntu.hu/forum/alkalmazasok/amsn-nem-csatlakozik
CruelAngelNem, nem azzal van baj, hogy 6 aMSN topik van, hanem azzal, hogy ennek a topiknak a címe aMSN, nem pedig "aMSN-ben a videó megy, de nincs hang" így egy gyűjtőtopik lett belőle ami rossz, mert a topikcím alapján nem tudod miről szól. Egy téma, egy konkrét kérdés.
Frissítsetek a getdeb-ről! (0.97.2, előtte a régit el kell távolítani!) http://www.getdeb.net/release.php?id=3001 _______ warp
Próbálom forrásból telepíteni az amsnt. De nem akar összejönni. A ./configure futtatásánál az alábbi hiba jön. checking for prefix by checking for wish... /usr/bin/wish checking for gcc... gcc checking for C compiler default output file name... a.out checking whether the C compiler works... yes checking whether we are cross compiling... no checking for suffix of executables... checking for suffix of object files... o checking whether we are using the GNU C compiler... yes checking whether gcc accepts -g... yes checking for gcc option to accept ISO C89... none needed checking for g++... no checking for c++... no checking for gpp... no checking for aCC... no checking for CC... no checking for cxx... no checking for cc++... no checking for cl.exe... no checking for FCC... no checking for KCC... no checking for RCC... no checking for xlC_r... no checking for xlC... no checking whether we are using the GNU C++ compiler... no checking whether g++ accepts -g... no configure: error: You need a C++ compiler (g++) to compiler aMSN. Please install g++ and try again Pedig minden telepítve van, amit a synaptic felkínált, a gcc, c++ és a g++ összes verziója. A slackweret futtató notebookomon csak gcc 3.4 van és gond nélkül telepítette az amsn legfrissebb verzióját. Mi lehet a gond?
Hogy illetve mivel tudm megnézni az elmentett vagyis naplózott webcam képet? Azt írja hogy nincs telepítve megfelelő program.
valaki tud abban segíteni hogy miért nem birok át küldeni semmit senkinek amsnen? a feléig el jut kb utána meg ki irja hogy megszakadt!!! jah és még valami van egy genius eye 310 es web camom és nem ismeri be az amsnen miért van ez és mit birok neki tenni?
Sziasztok! Én egy igencsak kezdő linuxos vagyok és szeretném feltelepíteni az aMSN-t, de egy kis problémába ütköztem. Ha próbálom futtatni, akkor azt írja ki, hogy "A gedit nem volt képes megállapítani a karakterkódolást." És nem tudom ez miért lehet, valószínűleg azért, mert nem értek hozzá. Csak végre szeretném magam mögött hagyni az XP-t. Infó szakos vagyok, így sokkal jobban járnék az Ubuntuval. A Tcl/Tk 8.5 fel van telepítve, ellenőriztem is, szóval elvileg ezzel nem lehet gond. Valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudomnám telepíteni? Előre is köszi! :)