Hali! Ubuntu 7.10-esem van, hajtottam egy normális msn messenger klónt, meg is találtam az aMSN-t. Felraktam, de olyan rusnyák a program betűi, hogy ihaj :) Próbálgattam állítani de mindegyik betűtípus ugyanolyan rusnya. + első indításkor volt hibaüzi, hogy az adott alkalmazást még nem fordították le az ön nyelvére. (kipróbáltam winfoson is, ott nem volt ilyen probléma, de ez lényegtelen :) ) Köszi a segítséget előre is.

varakiez a problema nalam is meg van:( 7.04-nel alatt nem volt ilyen problemam:S Probaltam masik skint berakni azzal is csuf szegenykem:(

antocskaDe másnál meg műxik? Ez a baj. Ha legalább tudnám, hogy mi lehet az oka...

varakiUtana keresgelek most ,amint megtudtam valamit irok ,pls te is irj majd mi a megoldas;)Udv

varakiEzt probaltad mar? http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=216689

antocskaMost nézem, de sajnos a tcl-es linkek nem mennek, a synaptic-al meg nem találok csak régebbi verziót... :( De nem adom fel :D , már csak az amsn-nek kellene működnie normálisan és akkor már véglegesen mehetne az xp a szemétbe :D

antocskaHa más nincs, akkor le kell mondani pár dologról, csak msn miatt nem fogom megtartani az xp-t :D Meg úgy voltam vele, hogy pistára már nem váltok(már csak a gépigény miatt sem, mer egy kis Gigabyte w511u-m van 512 rammal szóval...), akkor már megnézem ezt az ubuntut (^^) és hát bejött.

Sziasztok! Nekem a webkamerámmal van a gond. 7.04-en prímán működött, de miután frissítettem, nem akar működni, azt írja ki az amsn, h vagy használja már program, vagy nincs csatlakoztatva. Az lsusb ezt hozta: Bus 005 Device 001: ID 0000:0000 Bus 003 Device 001: ID 0000:0000 Bus 004 Device 001: ID 0000:0000 Bus 002 Device 002: ID 04b8:0005 Seiko Epson Corp. Stylus Printer Bus 002 Device 001: ID 0000:0000 Bus 001 Device 004: ID 046d:08da Logitech, Inc. Bus 001 Device 001: ID 0000:000 libsnack2 fel van téve. Szóval nem tom hol hibázik a rendszer. :S A segítséget előre is köszönöm...meg utána is. :)

Jaj, annyit hozzá, hogy logitech quickcam messengerem van.

varakiCsúnyák a fontok amsn-ben? Nekem egyszerűen olvashatatlanok voltak ! A következőket próbáltam: Synapticból eltávolítottam az amsn-t és feltelepítettem az amsn honlapjáról a legfrisebbet. Semmi változás ugyanolyan használhatatlan maradt. / Ez valószinüleg felesleges csak azért írom mert innentől amit próbáltam az erre vonatkozik./ Némi goglizás után arra jutottam, hogy valószínűleg a bizonyos videó driverrel nem működik jól együtt -nekem nvidia karim van - így a System/Rendszer -> Adminisztráció -> Zárt meghajtók kezelése -nél kikapcsoltam az nvidia driver-t, majd gép /legalábbis X server újraindítás Ctrl+Alt + Backspace/ és csodák csodája az amsn gyönyörű betűkkel pompázott. Ez megerősített abban hogy az új driverrel nem működik megfelelően az alap betűtipus, így választottam egy másikat az amsn Fiók-> Beállítások -> Megjelenés fül -> Betűtipus menüben. Újra engedélyeztem a zárt meghajtóknál az nvidia drivert, x újraindítás és amsn nekem megjavult persze a legtöbb benne lévő font nem kezeli a magyar ékezetes betűket, de nekem most a dejavu serif van 11 pt -os mérettel beállítva és teljesen jól hoz mindent, kifejezetten szép /persze ez ízlés dolga/ nekem elég ha olvasható. Sajnos elfelejtettem, hogy melyik volt az alapértelmezett betű, így nem tudom kipróbálni, ha azt most visszakapcsolnám akkor jó lenne e, mert ebben az esetben a driver ki be kapcsolás segített a dolgon, ha viszont így is rossz lenne újra aakor ezzel a betűtipussal és a video karival van gond

elgbriaNekem integrált intel 915-ös videókari van. Zárt meghajtók között pedig csak a modemem van benn :)

varakiVálassz msá fontot, hátha az oldotta meg neki is a problémát... Ő sem tudja, mint mondta :-D

axaardMár ezeken mind túl vagyok, sajnos még mindig rusnyák :D

varakiháháháá itt sz@rom össze mingyár' magam: állítgattam össze vissza megint a betűtípusokat mire egyszer csak jó lett (arial-al) :D Egyébként az eredeti betűtípus valami helvetica volt ha jól emlékszem. A lényeg: mostmár végleg mehet a szemétbe a "zikszpé" :D Kösz minden segítséget! Ubuntu RulezZ!

charlieEz nekem sem volt fent,szerintem nyugodtan dependálhatna rá amsn csomag.Köszi

antocskanézem, de most nekem megoldódott, szerintem ettől jobb nem lesz már... :)

Nektek a fajl kuldes/fogadas megy maximummal?Kell hozza valamit allitani?