Sziasztok!nekem az a gondom,hogy az amsn semmi hangot nem ad. kb fél évig használtam müködött, hétfön újra telepítettem azóta semmi hangot nem ad .mi lehet a baj?
aMSN
Nemtudom, hogy volt-e ez itt téma. De én nagy nehezen rátaláltam arra a pluginra ami szinessé teszi a partnerlistát. /Az amsn oldaláról ezt a plugint nem tudtam sohasem letölteni, talán ezért is macerás megtalálni/ http://in.solit.us/archives/show/88829 Remélem hasznát veszitek. További jó csevegést ;-)
Sziasztok, az lenne a meglátásom, hogy már nem az op-rendszert kéne tovább fejleszteni (mert az már elég kiforrott és jó) hanem alá a programokat, alkalmazásokat, újabb drivereket, játékokat... Mi a véleményetek?
zsolt320iRészben egyetértek veled, de én amondó vagyok hogy a rendszer nem elég kiforrott. Mondom ezt leginkább azért, mert nem szeretném ha nem fejlesztenék tovább, másrészt meg vannak vele gondok. Amennyire észrevettem leginkább laptopokon. Továbbá folyamatosan új hardver és szoftver szabványok jelennek meg a piacon. A lépést pedig tartani kell. Amúgy meg szerencsére mindkét ágat fejlesztik rendesen sztem, az utóbbi 3 napban napi átlag 10 csomag frissült a gépen. Ennek örülök. Annak viszont nem, hogy nem a topicnak megfelelő kérdést tettél fel és ezáltal én sem a megfelelő helyen válaszoltam.
zsolt320iJátékokról már többször is nyilatkoztam, most nincs kedvem. A lényeg, lehet játszani itt is az igazi játékokkal, a többire ott a Windows. Ill játszani pc-n kicsit vicces egy konzollal szemben... Az alkalmazásokat fejleszteni... Ebben már van valami, bár szerintem rendbe vannak a progik itt is. PL amsn default módban nem jobb a Win Messengernél, viszont sokkal jobbat lehet belölle csinálni pár plugin & skin letltésével. Zenelejátszóról sztem nem érdemes beszélni, Banshee, Amarok, Audacious egyszerüen nagyon jó. K3b is nagyon jó cd/dvd firkantó. Quanta plus etalon a maga kategoriájában.....és így tovább. És mind-mind ingyen. A gimp is nagyon jó igaz sokan akarják a Photoshophoz viszonyítani és nemsokkal marad tőle le...Akinek nem tetszik az vegye meg 1 milcsiért a PS-t aztán dolgozzon vele... Nemtudom, sztem egyáltalán nem nagy számok a fizetös wines progik. Én megmondom öszintén, hogy egyikért sem adnék pénzt és nem azért mert zoknira sincsen pénzem, hanem azért mert sok esetben jobbak az opensource-s progik, vagy ha nem akkor ugyanazt megbírm rajtuk csinálni ingyen. PL mi a francnak vegyek meg egy Nero-t? Azért mert tökszép háttérképet lehet betenni eg cd/dvd író programba?? :D Driver. Ezt az egész drivert az M$ kezdte el. Windows neméll meg driverek nélkül. Az egész egy driverhalmaz, ahol csak az egyik nem müködik jól akkor borul az egész. Nézd meg a Vistát...kb most merném feltenni virtuális oprendszerként, talán...De még ezen is elgondolkodnék erősen. Bár már van annyira használható, hogy 1 óráig szerkesszek rajta valamit anélkül hogy ne nyomjak ctrl+s -t És miért? Mert sok esetben normális driver még nincsen rá, vagy nemis lesz rá. Persze vannak olyan hardver gyártók akik nem akarják, hogy termékük fusson Unix rendszer alatt...Azokat nem kell megvenni, vegyél helyette mást. Ennyire egyszerü, rengeteg hardver gond nélkül megy Linuxon, minden kategóriából több gyártónak a termékei simán mennek driverek telepítése nélkül ;-)
Sziasztok! Leszedtem az aMSN-t, de mikor fölrakom, akkor kiír pipát, meg egy x-et. A szöveg : Checking for required C library versions ... OK Checking for X ... OK Checking for TCL Scripting Language ... failed ------------------------------- Error: Could not find 'TCL Scripting Language'. Try using the native package manager for Ubuntu 7.10 (apt-get) to install a package with similar name to 'tcl'. Error: Unable to prepare package AMSN MSN client. Mi az a tcl script? és honnan tudom leszedni?
Sziasztok! Leszedtem az aMSN-t, de mikor fölrakom, akkor kiír pipát, meg egy x-et. A szöveg : Checking for required C library versions ... OK Checking for X ... OK Checking for TCL Scripting Language ... failed ------------------------------- Error: Could not find 'TCL Scripting Language'. Try using the native package manager for Ubuntu 7.10 (apt-get) to install a package with similar name to 'tcl'. Error: Unable to prepare package AMSN MSN client. Mi az a tcl script? és honnan tudom leszedni?
Hali. Bocs, hogy az előzőt 2x küldte el. Amúgy megoldódott a probléma (leszedtem Synaptic-kal), és tök király az aMSN. Jó a kinézete.
Sziasztok! Nekem a következő problémám lenne az Amsn-el: tegnap felraktam 7.10re el is indult szépen, beírtam a bejelentkezéshez szükséges dolgokat bejelentkezett. Ma elindítom erre be sem jön a bejelentkező rásze illetve 1mpre felvillan és nem marad ott. HIába megyek az ikonjára és bejelentkezés semmit nem csin. Fogtam leszedtem az oldalról felraktam ami ott van úgy ahogyan ott van mégsem működik, mi lehet a probléma?? Légyszi segítsen valaki (az ubuntu rakott fel vmi frissítést asszem pont ma)
sunlightproject"az ubuntu rakott fel vmi frissítést asszem pont ma" Én tegnap frissitettem, azaz amikor te ezt írtad ma :D A lényeg az, hogy elszállt az egész Ubuntu. De nem ám hogy, hogy mondjuk az nvidia-glx nemjó visszaírom nv-re és megy...Szó szerint az egész. Elinditom, nemtölt be, és a kernel login helyett csak a promt villog. Megpróbáltam mégegyszer...nem, mégegysze nem...vártam sok időt,akkor sem. Szöveges elinditással vagy mi a szöszel, ugyanúgy nemjó, mert maga az egész kernel nem látszik. Mégcsak írni sem lehet bele... Nagyon örültem a frissitésnek, semmi extra progi nem volt fenn... Sikítva rohantam a Debianhoz...sajnálom Ubuntu, de így nem megy :-(
Üdv. már az őrületbe kerget ez az aMSN. Nincs hang. Minden a forumokon javasolt, dolog fent van. Libsnack2, stb. Mégsincs. egyébként magán a gépen tökéletesen működik a hang. Mp3, filmek, stb.. Mi lehet a gond? esetleg hogy router mögött csücsül a gép, befolyásolhatja? Nem használok mikrofont, sem webcam-ot. egyszerűen csak annyit szeretnék hogy jelezzen ha csatlakoznak stb. vagy én nem találok valami beállítást? Továbbá azt hol lehet letiltani hogy ha valaki ír, ne dobja fel azt az ablakot hogy mit írt, stb. Riasztásoknál már mindenkinél mindent kikapcsoltam és mégis csinálja. nagyon bosszantó tud lenni.
unixosnálam sincs hang
nyilván ebből pidgin lesz:-) ha hotmail-os msn fiokkal csatlakozom miért csak a hotmail-os partnerek jelennek meg a "listán"???
Nekem mondjuk tetszik az MMSN (mercury-messenger) is. Elvileg mindent tud, amit a M$ tesó. - Java alapu, és nagyon kellemes. Innen is letöltheted: http://tudlak.com/DUMA/viewtopic.php?t=14
Üdv! Látom elég sok embernek van problémája a hanggal(mármint üzenet érkezésekor nem jelez),ugyan,még mindig nem tudok rá megoldást,de közben felmerült egy másik probléma: ha a csevegőablakban link érkezik,meg akarom nézni,rákattintok,és kiírja,hogy "Nem lehet futtatni a programot: mozilla $url. Ellenőrizd a beállításokat."most az aMSN-ben,vagy a mozillában kell beállítanom???és ott hol?? köszike,ha segítetek