PTnekem sem jelez semmit, pedig ha jól emlékszem egyszer még régebben mintha lett volna hangja.:D a mozilla-s dolgot ha átírod akkor működni fog (nekem is bele telt pár percbe mire rájöttem :D ) de ugyanígy asszem a levelezőt is és a fájlkezelőt is át kellett írni. hogy hol? aMSN Fiók>Beállítások>Egyéb fülön. :)

PTKöszöntem,kiválóan működik!

zsolt320iHát igen... :-) De ez csak részben igaz, ugyanis -mint tudjuk- aki megáll az lemarad ! ;-) _______ warp

Hali, nekem olyan problémám adódott hogy nem tudok átküldeni egyetlen fájlt sem másoknak az aMSN-nel egy ideig tölt aztán egyszer csak azt írja hogy a a küldés megszakadt, és méretöl függetlenül nem tudok küldeni... mi lehet a gond és hogy tudom áthidalni??

Hello ! Az én problémám a következő. Feltelepítettem az aMSN-t frankón bejelentkeztem minden ok. Na azóta nem jelentkezik sehova. Vagyis elindítom és bejön az ablak aminek a címsorában aMSN - Kapcsolat nélkül. És majdnem minden menüpont szürke rá se tudok menni semmire, mondjuk a beállításra rá tudok de mit állítsak a kapcsolódásnál?, ha egyáltalán az a baj. Próbáltam, eltávolítás teljesen (bár 5 napja használom az ubuntut) újraindítás, újratelepítés, ugyanaz a problem. Köszi

petya80Ugyanez a problémám. De szerintem az azért van mert auto bejelentkezésre tetted. Nyisd meg mégegyszer hogy közbe fusson a "kapcoslat nélküli" is és a másikban már a bejelentkező ablak lesz.

Kösz, de nem jött be csak bevillanik a bejelentkező ablak 1 másodpercre aztán annyi.

• PT válaszolt erre.

petya80Bevillanik a bejelentkező ablak,és a tálcán megjelenik az aMSN kétemberkés figurája.Ezután vársz egy kicsit,míg betölt,és rákatt egyszer a tálcán az ikonra.Próbáld meg!

Ennyivel később: 11 nap

Üdv! Aki már telepítette az aMSN új verzióját,segítsen már nekem,mire kattintsak,itt minden angolul van,nekem az kínai...megelégszem e-mailes távsegítséggel is:pakozdi.tunde@citromail.hu

PTHi! Letöltöd a amsn-0.97-1.tcl84.x86.package-t és a tulajdonságaiban engedélyezed, hogy programként fusson. Elindítod aztán már csak várnod kell hogy feltelpítse a jelszavad megadása után. :)

• PT válaszolt erre.

Ha még egy kicsit ráérsz: Most fedeztem fel,hogy a felületet változtatni lehet.Mivel csak egy alapértelmezett felület van,én letöltöttem kettőt is.Hogyan kell bebiggyeszteni oda a listába??

PTKi kell csomagolnod a /home/A NEVED/.amsn/skins mappába és már meg is jelenik a listába. Ha plugint akarsz akkor meg a /home/A NEVED/.amsn/plugins könyvtárba csomagolod ki.

• PT válaszolt erre.

groy1980Le tudnád nekem írni,hogy a terminálban hogy másolok,meg kicsomagolok?? Grafikus felületen nem jutok hozzá a /.amsn könyvtárhoz.

PTGrafikus felületen úgy jutsz hozzá a .amsn könyvtárhoz hogy megnyitod a Saját mappát és ott nyomsz egy CTRL+H-t. Ez megjeleníti a rejtett mappákat is! :)

• PT válaszolt erre.

groy1980Köszönöm,ez fontos információ volt.Így már működik!

Ennyivel később: egy hónap

sziasztok! nekem is van 1 gondom , felnem tudom rakni az uj amsn-t keri a tcl-t azt honnan lehet beszerezni ? tuna valaki segiteni?

alex_iRepóból telepíted? Alkalmazások - Hozzáadás/eltávolítás - Internet - aMSN

alex_iUgyanez a bajom. Figyelmeztet, hogy van egy új verzió. Mivel hiába pipáltam ki, hogy ne figyelmeztessen, ezért, hogy békén hagyjon, feltettem az újat a honlapról. Na gondoltam, az a baja, hogy fent van a régi uccu le, mindkettő, majd csak az újat fel, és ugyanezt írja ki.

tusi74Na nekem megoldódott. A megoldás: a aMSN Installer for Tcl/Tk 8.4-et kell letölteni, és nem a 8.5-st. És lássatok csodát, hibátlanul megy. Innen tudod leszedni: http://prdownloads.sourceforge.net/amsn/amsn-0.97-1.tcl84.x86.package