PTnekem sem jelez semmit, pedig ha jól emlékszem egyszer még régebben mintha lett volna hangja.:D a mozilla-s dolgot ha átírod akkor működni fog (nekem is bele telt pár percbe mire rájöttem :D ) de ugyanígy asszem a levelezőt is és a fájlkezelőt is át kellett írni. hogy hol? aMSN Fiók>Beállítások>Egyéb fülön. :)
aMSN
Hali, nekem olyan problémám adódott hogy nem tudok átküldeni egyetlen fájlt sem másoknak az aMSN-nel egy ideig tölt aztán egyszer csak azt írja hogy a a küldés megszakadt, és méretöl függetlenül nem tudok küldeni... mi lehet a gond és hogy tudom áthidalni??
Hello ! Az én problémám a következő. Feltelepítettem az aMSN-t frankón bejelentkeztem minden ok. Na azóta nem jelentkezik sehova. Vagyis elindítom és bejön az ablak aminek a címsorában aMSN - Kapcsolat nélkül. És majdnem minden menüpont szürke rá se tudok menni semmire, mondjuk a beállításra rá tudok de mit állítsak a kapcsolódásnál?, ha egyáltalán az a baj. Próbáltam, eltávolítás teljesen (bár 5 napja használom az ubuntut) újraindítás, újratelepítés, ugyanaz a problem. Köszi
Kösz, de nem jött be csak bevillanik a bejelentkező ablak 1 másodpercre aztán annyi.
Üdv! Aki már telepítette az aMSN új verzióját,segítsen már nekem,mire kattintsak,itt minden angolul van,nekem az kínai...megelégszem e-mailes távsegítséggel is:pakozdi.tunde@citromail.hu
Ha még egy kicsit ráérsz: Most fedeztem fel,hogy a felületet változtatni lehet.Mivel csak egy alapértelmezett felület van,én letöltöttem kettőt is.Hogyan kell bebiggyeszteni oda a listába??
sziasztok! nekem is van 1 gondom , felnem tudom rakni az uj amsn-t keri a tcl-t azt honnan lehet beszerezni ? tuna valaki segiteni?