Udv! Most mar jo helyen az uzi :) Na szoval: aMSN privat beszelgetes ablakanak hatteret hol lehet megheggeszteni, hogy egy kep legyen az. :) Czibulya Gergely Hanzo
aMSN
Hahó! Valaki tudna segíteni azzal a nyomorult jellel kapcsolatban??? Már leszedtem az amsn-t visszaraktam,és úgysem teszi vissza oda azt a sz@rt.Most ráadásul szivok,mert a csomagkezelő nem a legújabb amsn-t teszi fel.hanem még frissitenem kell,amit már mittudomén hogyan csináltam. Segítsetek már,biztos valamelyikőtök tudja a választ!!
PTNekem a következőképpen sikerült, ráadásul a legfrissebb. Feltettem Synapticcal az amsn-t, mert ez felteszi a függőségeket. Majd Synapticcal le is szedtem, ugyanis akkor a függőségei fennmaradnak. Ezután letöltöttem innen a legfrissebbet: http://prdownloads.sourceforge.net/amsn/amsn-0.97-1.tcl84.x86.package Fontos, hogy a 84-es kell. Majd sudo-val belépsz a Nautilussal, ahová letöltötted, és a package fájlra duplán kattintva szabályosan felteszi. Viszont nagyon fontos, hogy a sudo apt-get autoremove paranccsal eltávolítod az egyik függőségét, a tcltls-t, amit úgy vesz a rendszer, mintha nem használná semmi, ha package fájból telepítetted. Ha valami miatt mégis leszednéd, akkor megint. Synapticcal amsn, majd leszedni.... Szerk: Miután ezt a postot megírtam, megtaláltam, egy másik topicban warp hozzászólást, amiben belinkelte a végelges verzió .deb csomagját. Azt feltéve, már nyugodtan lehet autoremove-ozni. Itt a link: http://www.getdeb.net/download/1978/0
PTa legujabb verziot ne a honlapjukrol tedd fel mert az macerasabb, getdeb.net itt rakeresel es megtalalod letoltod duplaklikk es mar telepited is, raadasul bekerul a csomagok koze szoval ha lesz ujabb verzio nem kell kulon szorakozni sem. a talcara meg a beallitasoknal van egy ilyen hogy system tray ikon vagy ilyesmi jelenjen meg es akkor majd megjelenik. osliner
elgbriaSziasztok! Megpróbáltam mindent, nekem valami extrém csúnya fontok vannak... Ma reggel lefutott az automatikus frissítés, frissítette az amsn-t, valami tcl, tck-t is (megmondom őszintén nem figyeltem) utána mint ha a betűtípus kódolás állítódott volna el... http://kepfeltoltes.hu/view/080224/miez_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Végigcsináltam a zárt meghajtós dolgot, de maradt ez az állapot. Hogy lehet visszaállítani az aMSN-t 0.97RC verzióra? Köszi! szerkesztettem.... Sikerült a verzió kényszerítése + zárolása, most működik, de akkor is érdekes amit művelt...
sziasztok. kezdő linuxos vagyok, és szeretném feltenni az aMSN-t. el is indul a telepítés, de azt írja hiányzik vmi TCL. próbáltam letölteni, feltelepíteni, de sehogy sem ment. tudna valaki segíteni? fontos lenne. előre is köszi
r3dsnakea synapticbol telepited? ne a netrol toltogess le csomagokat, benne van a taroloban. A szoftverforrasok menupontnal meg ellenorizd hogy engedelyezve vannak a tarolok ami kell. a legujabb verzio, azt hiszem nincs benne a gutsy taroloban, azt ezzel a csomaggal tudod telepiteni: http://www.getdeb.net/search.php?keywords=amsn Osliner
Sziasztok! Van problémám. Van a gépen 3db felhasználó. Az egyiknél mikor el van inditva az amsn akkor csak az ablak kerete látszódik, és más semmi. A többi felhasználónál meg tökéletesen működik minden. Ezt a problémát mi okozhatja, és hogyan lehetne megoldani ?
oslinerEzt az aMSN grafikus felületén is be lehet állítani: Fiók->Beállítások->Egyéb fül->és ott a Hang szerver-> ott kiválasztod a rádiógombbal a "a Snack függvénykönyvtár használata.." Nekem így mindig volt hang. (7.10-en is így csináltam + a 8.04-en is) A 8.04-re a repóból raktam fel az aMSN-t :). Mondjuk a hangkeverés nekem 2 gépen s csak akkor megy, ha a hangrendszert ALSA-ra állítom :(. Nekem ezzel az aMSN-nel, amit a repóból raktam most fel, csak annyi bakom lenne, hogy nem igazán megy a fájlátvitel. Elmegy 100%-ig (mondjuk az jó lenne, hogy most nem 5-6k-val megy max. mint régen), de akinek meg küldöm (winxp + msn) ott átviteli hibával megszakítja a küldést :(. Valaki találkozott már ezzel a hibával????? Üdv.: AmperHunter
Az a kérdésem lenne hogy nem tudom telepíteni az amsn-t. Honnan tudok hozzá letölteni megfelelő alkalmazást hogy telepíteni tudjak? Köszi
Sziasztok! Segítség. Hogy lehet aMsn-en hanghívást kezdeményezni?Nem találom. Ha pedig hívnak akkor nem tudom fogadni mert "audio/video plugin nem indult el..."hiba jelenik meg. Vagy esetleg használjak másik progit?