B2manSzerintem abban a pillanatban amikor majd a Linux OS-eknek a kezelése picit egyszerűbb lesz,és nem kell bajlódni kiegészítőkkel(Lásd Win7)parancsikont jobb klikkel kitudsz rakni az asztalra,és a Wine 100%-osan futtatja a Windows játékokat.Na abban a pillanatban Bill Gates-nek befellegzett,és akkor bátran merné az ember terjesszteni az igét,hogy igenis a Linux sokkal jobb,de amíg ilyen apró hibákat elkövetnek,és meg sem próbálják ezt orvosolni addig sajnos háttérben marad ez az OS.Amit én személy szerint sajnálok.Ha mondom barátoknak,ismerősöknek,hogy rakjunk fel Linuxot Windows helyett,az első kérdés az volt mindig:Windowsos játékokat tökéletesen futtatja,hiba,és lassulás nélkük???
Na erre viszintesen bólogattam a fejemet.Válasz:Na akkor szólj ha már tud ilyet a Linux!!!
Ettől félek hogy ez a nap soha nem fog eljönni,nagy kár,pedig összekellene fogni,és megoldani a problémákat.Nagyon jó hogy Ingyenes Disztribúció,és továbbadhatod,ez pozitív!
Viszont 20 éve 1 helyben jár a Linux! Egy USA oldalon olvastam Karácsonyra kinnt lessz az Android OS PC-re,és ráadásul FREE!!!
Hát ők lehetnek a Linuxoknak a lealkunyó korszaka,sajnos.Amit Mobil terén megoldottak 2 év alatt,hogy a Symbiant,Macintosht,BADA OS,Win Mobile,mind magamögé utasította röpke 2 év alatt,ez óriási teljesítmény tőlük.
Köszönöm hogy meghallgattatok,és remélem megtalálom azt a Linux verziót amit könnyebb és egyszerűbb kezelni mint az Ubuntu 11.04-et!Kérek tőletek ötleteket melyikre cseréljem le!!!