koppany8814 A Winyómon: Ubuntu 9.10 2.6.31-17 Gnome 28.1-el 86x HUN Windows 7 7600 86x HUN USBmen: Debian 5.0.3 Lxde 86x ENG/HUN keverék
hungaro Udv mindenkinek En Gudalinex V6 hasznalok sokkal konyeb mint, linux mint, ez is tob programot hoz alapbol. sziasztok. Linuxhasznalo #500605
sipiatti hungarotalán mert spanyol az oldala? megtaláltam, de be is csuktam rögtön, ezek mindenféle fordított kérdőjelet használnak :)
mergenc Eddig - ha jól láttam - csak egyvalaki írta: CrunchBang. ( #! ) Nem fér a fejembe, miért nem használják többen, csodás kis disztró. http://crunchbanglinux.org/
aakos mergencBiztos nem szeretik az openboxot. Meg hogy nem klikkelgetős a beállítása. :P De *buntuk közül ez vált be nekem a legjobban.
CruelAngel mergencRészemről compiz Scale (újabban Áttekintés) nevű pluginje nélkül nem tudok élni, az az elsődleges ablakváltóm. Ha viszont már úgy is compizolok, akkor maradtam a klasszikus Ubuntunál, bár egyetértek, f@sza kis disztró a CrunchBang.
szalas mergencÉn is #! tolok. Ez van fent a gépsárkányon a legrégebb óta, legnagyobb megelégedésemre. :)
rudyd kopibagolyNo - Anno még 9-10 váltásnál SuSE - openSuSE környékén én is elég sokat használgattam. Akkor húzták be a gnome -ot alapértelmezésbe. Azóta nagyon ritkán néztem. Nem vagyok egy KDE fan, de a bash kiegeket határozottan hiányolom, nomeg a Konsole -t is elő szoktam húzni gyengébb pillanataimban. Kb 1 éve néztem Kubuntut. Szerintem már túlegyszerűsítették.
rudyd ultimateedition.info . Sajna egyelőre csak pimpelés, de eléggé népszerű. (hiányolom belőle a disztró-közi frissítést...) Gondolkozom a következő körben a mint -en. De már sehol sem csomagolják a restricted -et.
Tybo66 rudydÉn jelenleg az Ultimate Edition 2.5 -öt használom elötte a 2.4-es volt a gépemen telepítve. Mindkettő Ubuntu 9.10-re épül, a korábbi kiadásu UE 2.3 pedig az Ubuntu 9.04-re épült. Csak megkérdezném, hogy milyen frissítéseket hiányolsz? Hátha lemaradtam valamiről. :) Szerintem jó kis disztró, én nagyon szeretem. ;)
fidusz Sokáig Xubuntut használtam, de valamiért legutóbb a 9.04-es Ubuntut tettem fel - talán azért, mert a kedvesem icipíszíjére az ment fel, és ez a képfájl volt kéznél, amikor a thinkpadre is telepíteni akartam...