raczviktor3 okból használnak még mindig winfost:
1.: Az emberi hülyeség, meg "ami új az rossz" először én is így voltam, aztán egy szép napon meghalt a winfos. Hát akkor kipróbálom a Linuxot, nem lehet sokkal rosszabb, meg akkoriban hallottam, hogy megy egymás mellett a két oprendszer, hát belevágtam, és a Linuxon netezek winfoson meg játszok.
2.: Mert rengeteg pénzt zsebre lehet vele tenni, nézzük csak: A mikrofos fizet azért a politikusnak, hogy az ő sz@rát, bocs "termékét" használja, ez igen sok pénz a nagyfejnek és a mikrofosnak is jó mert megy a bolt. Cserébe ha valami gubanc van átlagosan 3-4 hónap, de max fél év alatt kijavítják, lassú megbízhatatlan. Ha linuxot használnánk a politikusok nem kapnának belőle pénzt mert a nulla az nulla akármit ügyeskedsz rajta akkor is nulla. Cserébe nagyon kevés gubanc van és 1-2 hét alatt kijavítják.
3.: A szoftverek miatt. Nincs minden programnak megfelelője Linuxra, meg aminem van azt egyből lesz@rozzák. Ide tartoznak a játékok is. De ha egyszer tényleg elterjed a Linux akkor majd elkezdik nyomni a játékokat, persze fizetős szoftverként mint a nero-t, szerény véleményem szerint.