Linux használat live, avagy az élet írja a legjobb forgatókönyveket
...a bánatot csinál már megin' ez a qbittorrent, letöltés után átrakja a cuccot a "letöltött" részbe, de ha ráklikkelek, nyekereg hogy "nyíí-nyááá, átkerült ide ez a letöltés, visszara
(zasszony a konyhából:) - Ati ránéznél a gyerekre amíg megcsinálom a kajáját?
(zember a szobából:) - Peeersze, csináld csak.
(gyerek a szőnyegről:) - Blllrrr... peeeee BOB! (ford: jó volt tegnap ez a "Jég veled!" Hülyék ezek a jamaikaiak)
(Vágó István, a kisagyból:) - Kedves Attila, ön most a speciális kvízműsorunk legújabb résztvevője. A játék lényege, hogy soha nem látott problémákat kell megoldania szabadon választott eszközökkel, időre. Készen áll? Akkor START!
holtartottam...visszarakom a letöltésekhez? Ha nem rakja vissza, törölni fogom" Anyádat, most húztam le a Requiemet, ha letörlöd, agyonütlek rohadék, (3) akkor inkább... (2) ablak bezár (1) hol a gyerek?
(gyerek a szőnyegről:) - Grrrr...krrrr...krrrrrr (ford: na irány a könyvespolc)
(Vágó István a kisagyból:) - Á igen, megszületett az első döntés, gratulálok, időn belül vagyunk, nézzük a részeredményeket!
kiszedte, ez jó, nézzük a letöltés mappát...öcsém...nem hiszem el...bazzz... letörölte. Letörölte. Letörölte. Az egészet. Elsírom magam. Mi a kurv
(Vágó István a kisagyból:) - Folytathatjuk? Második kör, tessék!
ezt ajánlották ennyire? Ilyen ostoba, primitív, büdös bunkó hibával terhelt szart tesznek be a Lenny repójába, debian stable, mi? Milyen verzió ez egyáltalán? 1.1.0 rc1? WHAT?? Az oldalon mi a legfrissebb? (3) hol a pics(2) aha itt (1) hol a gyerek?
(gyerek a könyvespolcból:) - Mmmmmm... (hrs... hrs) (ford: VB6 kék könyv, nem kell ez már apának, nézzünk egy worst-case tesztet)
(zember a könyvespolc előtt:) - jaj kicsim, tedd azt le, add ide szépen, add ide...na... hogy miért kell neked mindent szétrágni, gyere menjünk innen ki, megint a fejedre fogsz rántani valamit, mindketten ütődöttek leszünk, téged a könyv üt agyon, engem meg anyád
(Vágó István a kisagyból:) - Igen, igen, sínen vagyunk, harmadik kör, tessék!
2.0.5 stable? nem hiszem el, van ebből .deb csomag? ööö.... debiljány, aszongya... benne van a repóba. Anyád. akkor fordíthatom, mijez libtorrent-rasterbar, biztos kell ez is neki, letöltés, lássuk, lejött, terminál, konfig-úr, megy ez, error. Naná bazmeg. Valami libc++ motyó, találjam ki hogy miben van (3) synaptic indít (2) keres (1) hol a gyerek?
(gyerek a küszöbről:) - ööööőjjhhhh (kopp - kopp) (ford: anyu mi a franc tart eddig, éhen veszek, a küszöböt kell rágjam??)
(zember a küszöbről:) - gyere innen jányom, nem kell ez neked, anyád mingyá jön, kibírod az a pár percet, ne visíts na, itt van a hófehérkés könyved, tessék, játszizzál, apának dolga van.
(Vágó István a kisagyból:) - Hopp, hopp, az első probléma, lássuk megbírkózik-e vele kedves Attila, mehetünk tovább? Tessék!
enter. Itt is van, nézzük, talán ez, telepít, próbáljuk. konfig-úr, lefut, kircsi, make, na ez elszöszöl egy dara
(zasszony a konyhából:) - figyejmá nem megy a botmixer, mi van ezzel?
(zember lila fejjel a szobából) - mit tudom én, biztos leverte a kismegszakítót a vízmelegítővel, mindjárt visszanyomom!
(Vágó István a kisagyból:) - hehhhe he hheeehehe
(zember az óradobozból:) - ne röhögjél bazmeg
(gyerek a fotel alól:) - slitty, lefety, lefety, nyamm, cupp (ford: elég hülye íze van ennek a seggápoló krémnek)
készis, install, fasza. idő, idő, a csóka a Kardhalból kutyafüle hozzám képest, csak engem nem ápolnak közben, ehhe. Qbittorrent, konfigúr, mi a túró, el sem indul, milyen qmake? Az a qt-s dev-ben van, nem? Synaptic, jelszó, keres, hol a gyerek, nagyon csendben van, na meg is van, telepít, vééégre egy kis nyugalom! (3) (2) (1)
(Vágó István a kisagyból:) - úgysem lesz jó, baszod.
(zember a fotel alól:) - gyere ki kicsim, engedd...már...el, nem kell ez neked, addide, ne visítsál, tessék csücsülj ide, itt a csörgid játszizzál, apád lassan kész van, szó szerint.
(zasszony a konyhából:) - Rakd már be a gyereket a székébe, mindjárt kész a kaja.
(zember a szőnyegről:) - (óhe)
na configure, zsír, make, fordíccsál te köcsög. Gyere kicsim, üljünk be a székedbe, anya mindjárt itt van, így ni, bekapcsoljuk, nem, ne... nem ugrunk fejest, maradj már. Ahh lefordult, install, már kész is? nézzük: tádááá! KÉSZ!
(zasszony a szobából:) - na kész, itt vagyok.
(gyerek a székből:) - görrrgy he-he (csápol) (ford.: na végre, már azt hittem hogy a gyermekvédelmi ombudsmanhoz kell fordulnom
(Vágó István a kisagyból:)
(zember a kisagyból:) - Na mi van, most kussolsz, mi?
Mindenki feláll, meghajol, a közönség őrjöngve ünnepel.