Tényleg pofás, na ilyen sw-re lenne még szükség. Ezt én is kipróbálom, ha lesz rá lehetőségem...

BackxideA deluge ehhez képest lomha disznó, ami korpa helyett rengeteg memóriát zabál :)

zoloka1984Van benne álcázás utorrentnek, vuzenek,ktorrentnek . Van már 2.1 rc és még többet tud,létre lehet hozni csoportokat stb. Végre egy jól sikerült körítés a Libtorrenthez! :D

varakiNa ez jo volt :D vegre valaki megadta a delugenak :D

Hello Az a bajom a qbittorrent-el hogy nem mutatja az aranyt eggyetlen torrentnel se, vagyis mutatja hogy 0.00, de nem szamolja, holott kulombozo fel/le toltes van mindegyik torrent-nel. Van valakinek ottlete ?? Koszi.

Azt meg tudjátok mondani a deluge milyen/melyik mappába menti a .torrent fájlokat? Hogy meg tudjam nyitni őket ezzel a programmal.

• toga válaszolt erre.

festerdht tiltás, utorrentnek álcázás, le-fel sebesség mutatása menüben. Ennyit változtattam az alapbeállításokon.

togaTalált pár mappát ahol torrentel kapcsolatos fájlok vannak. De egyet sem amiben a torrent fájlok vannak.

• toga válaszolt erre.

togaAkkor nálam is. :) Csak a torrent nevét kerestem, nem egy hosszú számsort. Régen (Talán még qtorrent-nél) úgy jelentek meg a fájlok.

Hát nekem a Transmission még mindig a legjobbank tűnik. Memóriafelhasználás szempontjából mindenképpen. És egyébként sem tud többet sztem a deluge vagy a qbittorrent. Na jó, tudja változtatni az azonosítóját, de ez nem igazán fontos sztem. Én eddig bárhonnét töltöttem transmission-el, sehol nem volt gondom vele. qbittorrentben egyébként be lehet állítani fájlonkénti prioritást? Mert én nem találtam. Peti

bot1Jobb klikk a fájlra és ott tudod állítani a prioritást Amúgy transmission: ha egyszer nem szabályosan lépsz ki, akkor fél napig ellenőrzi a torrenteket újra és irreális értékek között mutatta a letöltési sebességet (bőven többet, mint amit a netszolgáltató ad.)

Frisitettem 2.1.0 rc6-ra de ugyanugy nem mutatja az aranyt eggyetlen torrentnel se (0.00), van valakinek otlete ?? Koszi. Meg az is hezag hogy minden kikapcsolas / restart utan mindig ujraellenorzi az osszes torrent-et (ami nem kis ido) szoval erre a gondra is kene valami megoldas. Koszi .

festerHasználd a 2.0.7-et az a stabil változat. A 2.1.0...rc fejlesztés alatt áll, minden frissítésnél van benne valami új (szuper seed, ügyfél kitiltása,cimkék stb..) de még nagyon nincs kész..