hehenrik sok sikert! kb.2honapja vagyok linuxos, de mara a netetsem tudom beallitaniaz un."nyílászárós" szgepen. megj. az elso honapban 3szor kellet ujra raknom a rendszert...
Pista38 hehenrikhát ne haragudj, de ez csak a Te ügyetlenséged miatt fordulhatott elő, ezzel itt nem dicsekednék
Kiskaresz "hogy a pápa egyszerűen elmegy az afrikai országokba és egy laptoppal a kezében hirdeti az igét..." Laptop DJ mintájára lehetne csinálni laptopmisét projektorral interaktív dolgokkal sms fallal msn-en is tudnál gyónni és a megbocsátás ára a miatyánk letöltése lenne :D "én az Ubuntu logojából fogok legalább egy olyan divatikont csinálni" sexhopba péniszgyűrűnek el lehet adni xD
bobi64 Kiskaresznaon el vagytok maradva a vilagtrendektöl. interaktiv istentisztelet mar regen létezik. nalunk vidam vasarnap a neve, de sokféle megoldással talalkozni mashol is.
Kiskaresz bobi64nem követem vidámvasárnapék tevékenységét még régen láttam 5 percet belőle elég is volt :)
bobi64 Kiskareszte dolgod, en csak emlitettem, hogy letezik ilyen is. en sem fikaztam a satanos ubuntut sem.
sipiatti Pista38nem dicsekszik, hanem csinálja becsülettel. szeretjük hehenriket mert aktív, és aki akar az hamar beletanul...
sh4d0w Van Ubuntu Christian Edition is... Egyébként ha minden szerepel az e-book formátumban, nem szentségtörés, mint ahogyan az látszik a Christian Edition honlapján is.
bobi64 sh4d0wVan 2 fajta biblia a mobilomon, úgy értem 2 formátumban /tex tés jar/ Az ubuntun is van egy bibliatanulmányozó program ráadásul. Egyáltalán nem szentségtörés ez. A biblia nem egyenlő az elmaradott gondolkodással :)
sh4d0w bobi64De nem ám! :) A CE honlapján a képernyőmentések között láttam vmi Bible Triviát is, asszem felkutatom :D
yamashita Bocs valszeg az én hibám, de nem tudok rájönni, hogy mi az a nyílászárós számítógép. Tudom, tőkégő de bevállalom.Valaki segítene?