andapapaNa az a helyzet, hogy sokadig sikertelen telepítés után (telepítés közben a laptop leállt kb 60% után valamikor (teljes sötétség hirtelen ^^)) feladtam, és azt mondtam, hogy vigye el a dvd-t és használja livecd-ként. Ma azt mondta, hogy otthon sikerült feltelepítenie, úgy hogy azt választotta ki, hogy közvetlenül a Windows mellé települjön (nem legnagyobb üres helyre, vagy windows helyére, vagy egyéni particionálási beállítás), de amiatt a Windows üres D partíciójából vette el a helyet, meg azóta az XP-jének nyűgjei vannak (az egyik képmegjelenítője nem nyitja meg a képeket, asztali parancsikonok nem működnek, stb.) Egy alkalommal azonban sikerült telepíteni nekem is, de az azért volt, mert vélelenül úgy állítottam be telepítés előtt, hogy a rendszerindító programját a linux ne a HD0-ra rakja, hanem arra a partícióra, ahol a gyökérkönyvtár van (emiatt persze megintcsak nem jött be a választó képernyő, de legalább végig futott a telepítő 100%-ig). Ha esetleg eszedbe jut valami hasznos tipp, akkor írjál légyszíves ^_^