bubuntudNem azt mondom hogy mindent. A reportok alapján belenéznek mennyire fontos és rangsorolják. Erre van(nak) külön személy(ek). A hibajavítást meg a mérnökök és programozók végzik, a feléjük továbbított lista alapján, ami már rangsorolva van.
Egyes részeit a rendszernek, más-más gárda javítgat, így változó írnak-e egyáltalán.
Ubuntu-One -nál nekem visszaírtak/kérdeztek már másnap, harmadnapra már mondták hogyan javítható. De pl Supertuxkartnál is visszaírtak egy-másfél hét alatt, igaz azóta nem néztem meg amit kértek, nem volt időm rá. :S (na jó, ez lehet, hogy most hülye kifogás volt)
A rendszer alapjaival kapcsolatos reportoknál viszont ne várd el, hogy válaszoljanak, ott magad kell nyomon kövesd a fejleményeket. Érthető, ne is a levelezéssel foglalkozzanak, mert akkor nem készül a javítás.
Vagy ha értesz hozzá, megcsinálhatod a javítást, beküldöd nekik, kiértékelik és ha megfelel szerintük, akkor berakják, így nekik ennyivel több idő jut másra.(kicsit túlzó volt, de itt akár akár ilyen is előfordulhat, mert ez egy szabadabb világ, a szabad-szoftverek világa).
A lényeg, amit mondani akarok, a supportja szerintem klasszisokkal jobb mint az MS-é, pedig ott kemény pénzt fizetsz, hogy használhasd(mert ugye nem a tied lesz a felrakott Win, csak jogot vásárolsz a futtatásra).