Hát gyerekek, nem gondoltam hogy ezzel a kérdéssel ennyire felborzolom itt a kedélyeket XD
Jelenleg WindowsXP fut a gépen és elég szivás ez az átállás, mert rengeteg adatom van a gépen, szeretném viszont használni ezt is azt is, nem virtual boxból vagy vineból. Az XP kell a játékokra, a linux meg minden egyébre. Őszintén szólva nekem az Ubuntu sokkal jobban tetszik, mint a SUSE, azért is tettem fel itt ezt a kérdést. 3 particióm van, 320 gigás a winyó az első 60 giga, a többi meg kétfelé van véve. Az elsőn van a Windows, a másodikon a cuccaim, a harmadikon meg a játékok, amiket nem lehet átpakolni a patchelés miatt. Gondoltam a másodikról a cuccokat átdobom a harmadikra, a másodikat meg felvágom. Csinálok rajta egy 30 gigát az ubuntunak, vagy susenak, swapot és a maradék is megy ntfs-be, mert azt a windows és a linuxok (ubi,suse) is felismerik.
ha jól emlékeztem fel lehet nyomni az ubit a windows alól simán ugy hogy betelepüljön az xp mellé másodlagos rendszernek és onnan egy választóképernyőn ki lehet majd utána v
lasztani mit inditok el. Ehhez szóljatok hozzá! Az eddigi válaszok sokat segitettek, köszönet mindenkinek! Hajrá Ubi!