UbunturulzA következőket tapasztaltam: Frissítettem a karmic-omat lucid-ra. Minden hibátlanul lement. Viszont flash akadozott, 3D teljesítmény siralmas volt (zárt driver) az acer laptopomon. (aspire5720zg). -> reinstall szűz telepítéssel, a külön partíciómon lévő home-ot telepítéskor felcsatoltam. Gyorsabb lett a boot, de a fenti jelenségek megmaradtak, szaggatott minden. -> még egy szűz telepítés, de most nem csatoltam be a home-omat. És a pofim itt szakadt le :) A flash olyan minőségben megy, mint amit win alatt sem láttam. Nincs csíkozódott gyors mozgás, egyszerűen gyönyörően viszi a 720i-as flash-eket. 3D tökéletes, régebben itt is néha volt becsíkozódás a képernyő felső harmadában, de itt most semmi hiba. Ja, szűz telepítés után nem szórakoztam a synaptic-al, hanem adobe oldaláról direktbe szedtem le a flash playert. Hangot még nem volt időm tesztelni, majd holnap azaz már ma kipróbálom a skype-ot, stb.
Egyszer beszivatott a compiz, mert átlátszóság bekapcsolásánál hiába adtam meg csak a panelt, mindent átlátszóra kapcsolt :) Gyakorlatilag semmi nem jelent meg a monitoron :)
Összességébe ez már most nagyon brutál!