nem olvastam végig ezt a rengeteg hozzászólást, ezért ne szedjétek le a fejem ha valamit mondtak már..
Ami jó a winben szerintem... hát az nem sok, de a jobb játékok támogatása és a hardverek támogatása illetve a gyártók winre több drivert dobnak ki..
És a sok kékhalál meg a nagyobb hibák végre eltűntek a win 7 nél, de azért bele lehet szaladni 1-2 fura dologba.
kicsit off: azt hiszem itt a kommentek közt olvastam vagy más témában már nem tudom ezért is sorry, hogy kezdő felhasználónak jobb a win.. ez szerintem a legnagyobb marhaság, egy kezdőnek mindegy mit dugsz az orra alá, ígyse úgyse fogja tudni és kell pár újratelepítés, mire megtanul pár dolgot és én mint win user inkább ajánlanám a linuxot, pofon egyszerű minden, rákattintasz a fájlra és megy, nem kell ilyen olyan programokat telepítgetni a népszerű (pl: pdf stb..) fájlokhoz.
Én elég kezdő ubuntus vagyok, régebben használtam más disztrókat, de ég és föld a különbség és inkább a linux felé hajlok, ha az ember nem játszik vagy nem frissít naponta telefonszoftvereket.. :D