Királyság ez az új LTS , minden tökéletesen működik eddig ( 2nap ) . Eddig még semmivel nem volt problémám , pedig jó sok programot felraktam pluszba és nyüstölöm őket , de eddig minden jó . A színvilágával is kezdek kibékülni , az ablak gombokat meg visszaraktam a helyére kb..1-perc alatt . Java , flash , hang, compiz , tökéletesen működik . Már most nagyon jó ez a kiadás , nekem nagyon bejön :) Mindez persze nem az én gépemen , hanem az öcsémén amiről megint lezúztam a Win7-et :) Az én gépemen csak Live módban próbáltam egyenlőre és meglepő tapasztalatom volt vele . Kapásból felismerte a Samsung LCD -TV met . Ezt eddig egyik kiadás sem tette meg élesben sem , ez meg Live -módban közölte , hogy milyen kijelzőm van név szerint .
Egyéb tapasztalat , hogy marha gyorsan bootol ! Az öcskös mikor meglátta a boot időt , csak annyit mondott " mi a fasz ??? " és miután összeszedte az állát a padlóról , mondta hogy neki is tetszik és lehet , hogy megtartja . Csak hát ugye az a ...va játék :Ð Na szóval most is a 10.04 -ről írok és megvagyok elégedve vele eddig , remélem ez csak még jobb lesz . Ja igen , a hálózatkezelő is tökéletes , csak beírtam felhasználónevet meg a jelszót és már megy is . Ezt az előző kiadásoknál , csak is kizárólag a Jaunty -nál tapasztaltam . A többinél , különböző varázslatokra volt szükség :)
Üdv...