viktorioHát én überellek téged! :D
Ugyan nem félmegás, hanem három (!) viszont ez nem falu, hanem Budapest. És ez a maximum, ennél több itt nem lehet..és ez adsl :D
Kábel nincs, illetve egyetlen társaság járt már itt, kétszer is voltak itt és jól itt is hagytak minket. A társasházban csak mi akartuk bekötni és ettől megijedtek, hogy majd biztos megosztjuk mindenkivel... Érted, inkább egy ügyfelük se legyen, minthogy egyet többen használjunk..:D (amúgy szó nem volt ilyesmiről, a többiek nem neteznek igazán)
Elátkozott környék ez. Elég gazdag, egyre több körülöttünk a napelemes házikó.. de látkozott, mert az út egyik oldalán házak a másikon villamos+patak. És egy sor házért nem fejlesztenek semmit..ha a másikoldalon is egyből házak lennének, akkor lehetne..
Szóval ez itt nagyobb szívás.. Optikapárbajra hívlak ki! Akinél előbb lesz optikai az fizet egy sört..de erős a gyanum, hogy ezzel még ükükükunokáink is veresenyben lesznek..:D
Bocs az offért: Az Ubuntuhoz: Én csak egyet sajnálok. Szerintem a Karmic Koala sokkal jobb név és imidzs volt, mint ez a macskaszerű cucc :) Kár hogy nem a Koala az LTS!