Nem tudom mire jött az Ubuntu pontosan, de azt kell, hogy mondjam Ubuntu megöli a Router-emet. Mint 9.04 változatban is.
Letöltöttem direct link-el az Ubuntu 10.04-et. Arra gondoltam ezen már sokat javítottak, mivel népszerű is ezért biztos voltam benne, hogy mindent megpróbált javítani.
FSN.hu, vagy inkább main-ra kattintottam és lejött. Kiírtam DVD-re szépen. Amikor elindítom az Ubuntu-t, akkor valahogy nem volt választási lehetőség, hogy kipróbálom, vagy telepítem, vagy tesztelem a memóriát stb. Nem is gáz. Automatikusan kipróbálási lehetőségen indult. Mikor betöltötte az Ubuntu logót utána már kaptam egy hibaüzenetet: Installer fail, vagy problem... Csak nyomtam az ok gombot. Akkor jött egy fekete képernyő 5 másodpercig, de volt egy fél másodperces fehér betűk is és utána ment az Ubuntu. Ki volt írva, hogy lehet telepíteni... Mindegy inkább Firefox-ot megnéztem hátha javult az internet Ubuntu-n. Erre tessék google.com 20 másodperc mire betölti, vagy sose fog betölteni. Youtube is változó. Ubuntu.hu oldal SOSE fog betölteni...
Nah jó látom nem csináltak ezzel semmit, akkor újraindítottam és úgy, mint eddig Windows-t indítottam el. Megnéztem ott jó lett-e az internet, mint eddig. Erre ott is bexarik... Ekkor rájöttem, hogy a Router-t akar ölni Ubuntu. Szerencsére amikor újraindítom a Router-t akkor már jó lett Windows-on.
Ezt tegnap este, mikor már letölthető lett az Ubuntu akkor próbáltam és most reggel is.
Sajnálatos módon azt kell, hogy mondjam Ubuntu nem a legjobb. Linux Mint 8-on jó volt az internet. Én Ubuntu-t jobban szeretem (szerettem).
Azt hittem megbízhatom Ubuntu-ra. Na akkor ennyit erről szerintem. Viszlát Ubuntu!
Szerk.: De még mindig nem adtam fel. Mérges vagyok amiért még mindig el van hibázva, amikor 8.04-en jó... Nem az én hibám, hogy tönkreteszi a Router-t.