balzamonMég mindig nem értesz és belém magyarázol dolgokat. Bocs , hogy nem itt írok disszertációt a fenntartható fejlődés címszava alatt, de ennyire futotta. Nemcsak az MS-t utálom érte, hanem az összes agymosó, emberhülyítő gazdasági tömörülést aki nem elégszik meg egy tisztességes, egészséges profittal, hanem a sz...át megenné , hogy pár százalékot fel tudjon tornázni a mutatóin. Ennek érdekében mindenki mást szeretne földbe döngölni és egyebek. Így működik a világ, a gazdaság, a politika,a szoftverterjesztés :) Lásd a nagy pénzügyi válságot, amit a csodás banki pénzemberek és az általuk behülyítettek révén mind élvezhetünk szerte a világban. Kapzsiság és hatalomvágy. Önbecsapás. Nekem ezek jutnak eszembe momentán. Egyébként azért remélem te sem hiszed el, hogy az axe-tól a nők gúlákba omlanak a lábaid nyomán :), a legújabb telefonokkal meg úgy vagyok, hogy vennék én többet is mert nagyon bírom a mostanság futó cuccokat, csak pénzem nincs rá.
Kuba még csak elmenne, mert meleg van és tengerpart, de észak koreát nem vállalom be. Tudod én ezeket a rendszereket kipróbáltam élőben itthon. Pedig az egy kedélyes diktatúra volt.
Tudom, hogy a kapitalizmus rossz, de még itt a földön működőképesebbet nem találtak ki.
Csúsztatás, hogy a win azért szar mert pénzbe kerül. Ennyi pénzért sokkal jobbnak kéne lennie, ha egy kis linux disztróval helyettesíteni tudom.
Mennyi sok pénz van az MS mögött, és így is szégyen rájuk nézve, hogy szinte hobbi szintű os-ek tudják helyettesíteni a win-t. A linux sem azért jobb mert avítt cuccokon is fut, azt sem mondom, hogy jobb lenne a windowsnál / ámbár ki nem sz...a le, hogy jobb e vagy nem, nem vagyok én az ubuntu hittérítője/, de nekem roppant hasznomra vált sok szempontból az biztos. Hálás is vagyok érte annak aki létrehozta. Az is egy kapitalista, csak talán nem olyan annyira, remélem... :)!
Az árakról annyit, hogy igen engem az ár érték arány bosszant, eltaláltad. Erről pofázok itt feleslegesen már mióta, és nem azt bizonygatom, hogy ez vagy az mennyivel jobb/rosszabb. Az import turiban nem is gondolnád kik is vásárolnak, nejem most volt egyben és nem akartam elhinni. Márkaboltban se bízz azért mindig. Kína mindenhol ott van :) !
Az ati kártyás dolgokat, meg hasonlókat fusd át újra és érdeklődjél jobban, mert itt igencsak változások voltak, valamint a legrosszabb /szintén csúsztatott/ példát hoztad fel ezzel kapcsolatban. Nekem speciel Nvidiám van, de így vettem anno a gépemet. xp-vel.
Egyébként cégemnél kiválóan műxik a windows és vígan dolgozom rajta napi szinten. Nincs allergiám rá. Most cseréltek le nálunk egy szomszéd városban levő irodában egy pIII-as gépet amin win98 futott, net nélkül természetesen. Szövegszerkeszteni,nyomtatni, képeket nézni jó volt. Tökre bírtam és meg is akartam szerezni a selejtezés során, de lemaradtam róla. Nem mondta senki, hogy korszerű, de még használható volt. Én sem momdtam ilyet, hogy a pIII-as gép korszerű.
Most befejezem mert eltértünk kissé a tárgytól és dolgoznom kell amúgy is :), még kitiltanak minket innen a fórumból. Na mindenjót Neked.