fradi81Tegnap este olyan próbálgatós kedvemben voltam a gépen. Fel is tettem az új LMDE iso-t, gnome-mal. Majd ráhúztam az lxde-t. Előtte délután pedig a debian 6 xfce-lxde cd1-et próbáltam. Mindettő ramhasználata nagyobb mint a Crunchbang-nak openboxal. Mindkettőn ment a nvdia driver telepítés úgy amint egyszer már bevált nekem debian alapúalnál: http://ubuntu.hu/node/25900#comment-274920
Ez nekem úgy látom bevált mód. :) Nem akarok már rajta változtatni, amikor próbáltam másként, valamit vagy elrontottam, vagy nem működött a dolog. Mindegy, így megy. Ami nem tetszik csupán az amit maga a debian csinál a rendszerben, mert amit akár Mint, akár Crunchbang kreál debian alapon az nekem jobban bejön, jobban tudom használni. Bár gondolom, ez nagyrészt szubjektum, kezdő vagyok, nekem nem megy úgy mint a rutinosabbaknak, ha valami alapból nem annyira jó, hát megcsinálják.
Viszont a másik téma, mármint az ubuntu alap, az úgy látom nekem a Lubuntu 11.04-en megy a legjobban. Tehát valahogy meg kellene tanulnom saját cuccot összerakni mini iso-ból. Megyek is, próbálkozom. :) Remélem nem olyan nehéz, hogy ne menjen még ha lassan is a tákolás, tanulás.