fradi81Közben kisakkoztam. Ugyanis a synapticban elolvastam az egyes verziókhoz tartozó leírást. És ott a 173-ashoz írták, hogy a geforce 5 sorozattól a geforce 9 (ha jól rémlik)- ig .Ki is próbáltam. Újraindítás után reklamált, hogy rootként nvidia-xconfig kell neki. Megcsináltam, és rendben. De azt hiszem, nem fog megmaradni a Mint 9 lxde, mivel lassúnak látom, és alapból 130 felett eszik ramot. Ami ubuntustól nem rosz, de ennyi körül evett a debian 6 gnome-al, akkor már inkább az. De kellett volna 1-2 apró ok miatt ubuntus alapú, és inkább LTS, mint egyébb. Pl. a microsoft vx-1000-es webkamerám mikrofonja süket , de ubuntuban találtam rá megoldást, ami debian alapnál nem működik. A lubuntuból pedig nincs meg a régi, de nem is számít. De azt hiszem a jövő az lesz, hogy inkább meg kell valahogy keresni a megoldásokat mert az ubuntu az én gépemnek nem annyira jó. A debian könnyebben megy rajta, főleg a crunchbang. És végre vezetékes net is van, tehát akár debian netinstallal lehet variálni is. De ez még magas nekem. Szóval, a régi kedvencem a MInt kezd kikerülni a képből.