Üdv. mindenkinek!
Most éppen a Debian Squeeze 6.0 stable rendszeren gyűlt meg a bajom, keményen a Remastersys-el. A probléma a következő: frissen telepített és beállított rendszeremről akartam egy "Dist" és egy "Backupot" is csinálni. A program hibamentesen lefut, megkapom az iso fájlt, kiírom DVD-re, annak rendje és módja szerint betöltődik liveban, bejelentkezek. Minden program rendesen működik az élő rendszerben, egyetlen, nem elhanyagolható dolgot leszámítva, mégpedig ez a telepítés. Nem tudom telepíteni. Ha elindítanám a "Debian installert" kb. 5-6 másodpercig forog a kis kurzorkerék, majd nem történik semmi. Van egy olyan, hogy "Remastersys Installer" gondoltam biztos ezzel menni fog. Ez el is indul, lehet választani a két merevlemezem közül, hogy melyikre szeretném telepíteni, de ezek után már nem látja a particíókat, pedig a Gparted látja és kezeli őket. Egyetlen opciót ajánl fel, "Quit installer". Ugyanezt megpróbáltam recovery módban, parancssorból, az eredmény sajnos ugyanaz. A Remastersys 2.0.22-1 verziót, majd egy régebbit is 2.0.20-1, próbáltam, sajnos mindkettő ugyanúgy viselkedik.
Találkozott-e valaki ilyen hibával?