Ebcsont"Irigylem a problémáidat! :)
Heti 8-10 új fájl kezelése tényleg meghaladja a backup programok képességeit. Nem vagy túl igényes, csak egy kicsit körülményes. :) Melyik az a 3 rendszer, amit használsz?"
Azt hiszem jobb ha előre elnézést kérek, de azt hiszem ilyenkor olvasási vagy szövegértési probléma lehet nálad. Nincs semmiféle gondom az archiválással. Ha elolvastad volna az elejét, ahol azt írtam, hogy felmerült az egyik topicban, hogy szükség lenne egy jó mégegyszer leírom jó!!!! archiváló programra. Én pedig rájöttem, hogy egyet sem ismerek linuxon.
Felsoroltam azokat a kritériumokat, amiknek szerintem egy jó archiváló program meg kell hogy feleljen, és írtam egy életszerű példát, hogy érthető legyen.
Erre nem azzal jössz, hogy te buta, hát ez meg ez meg ez meg ez... a program ezt mind tudja, hanem elkezdesz jelentéktelen hülyeségeken lovagolni, mint hogy nincs ilyen mentésre szükségem, meg nem igényes vagyok, hanem körülményes. Minha nem tudnám ezt nálad sokkal jobban. Csak épp te meg valahol lemaradtál a lényegről.
A blogom célja nem az volt, hogy elmondják nekem, hogy mit hogy csinálok rosszul, hanem az, hogy talán lesz valaki aki fog javasolni egy olyan megoldást, amit hogy úgy mondjam elő fogok varázsolni a cilinderből, ha szükség lesz rá, vagy épp segítek valakinek, hogy rátaláljon álmai archiváló programjára. Szóval a kérdés még mindig az, hogy tudsz olyan programot javasolni, ami az általám felállított nem túl sok követelménynek megfelel?
A javaslatok közül eddig a sbackup volt az egyedüli, amit eddig megjegyeztem.
Mint írtam, nagyon nem bánnék egy olyan oldalt, ahol funkció szerint rendezve lennének a linuxos programok, képekkel, videókkal, tippekkel-trükkökkel és értékeléssel, egy tudásbázis, egyfajta wiki, mert akkor most nem kellene ezzel az időmet pocsékolnom vagy másnak. Erről szólna a közösség ereje. Megosztod, amit tudsz, hogy a többiek gyorsabban fejlődjenek.