Ma frissítettem, kb 2,5 óra alatt megvolt (Dell Inspiron 6400 2giga ram, 17 Core Duo, stb, 20Mbites net :)
Simán ment, semmi gond nem volt vele. Ugyanolyan a rendszerem mint előtte volt, csak a betűtípuson látom, hogy változás történt.
Meglepődtem rajta, de rendben van, kisebb hibák azért becsúsztak, pl: moc zenelejátszóm system tray verziója nem megy; kis logikai játékaim, amik az asztalon voltak, szintén nem indulnak; illetve gnome commander gyors ikon indítással thunderbirdös hibaüzenet fogadott, azóta nem dobott fel ilyesmit.
Illetve kikapcsolásnál látszik a kép alatt néhány üzenet, ami eddig szerintem takarva volt, de most valamiért ott van.
Remélem nem lesz több meglepetés, vagyis ilyen kicsik lehetnek, csak komolyabb ne legyen.
Nem vagyok régi ubuntus, kb 4 hónapja van fent, s lehet ennek köszönhető, hogy akadtak dolgok (gondolok itt nem megfelelő program eltávolításra, stb), de alapvetően meg vagyok elégedve az eredménnyel Kicsi tartásom volt miatta, hogy minden simán fog-e menni (még a grub se szállt el :), de minden rendben volt. Azért próba képpen, lehet teszek majd egy teljesen szűzet is, csak hogy ismerkedjek vele.
Kösz, hogy végigolvastad :)
S köszönet a linux társadalomnak, látom van jövője az emberiségnek :)