tarsolyzsoltJó. Egyezkedjünk: "rossz", az csak +1 és az sem trágár :-)
Melyik nemhez tartozol?
Milyen meglepő, a linux felhasználók (erről az oldalról) többsége férfi. Akkor lehet, hogy a Windowsnál a nők vezetnek? :P
Jó hogy eltünt az a törpepárt, amelyik még nemrég annyit szerepelt, mert most megüthetné a bokáját az ubuntu.hu a súlyos diszkrimináció miatt, márminthogy csak két lehetőség van.Szerencsére én beleférek az egyikbe.
germanewanNem, ez csak azt jelenti, hogy az oldalt férfiak látogatják többségben. Valószínűleg windows-zal foglalkozó oldal is ugyanerre az eredményre jutna.
hehenrikCsak egy gyors ötletelés volt, lehetnek benne hibák... ;)
ar3.14Toros írta, ha nem egyértelmű, hová tartozol, fejtsd ki részletesen, szóban. :-D
KálmánbátyámElnézést, de valahogy átsiklottam felette. Lehetséges hogy afeletti boldogságomban, hogy rögtön elsőre megtaláltam a helyes választ.
előre megmondom, hogy több fiu van....., de legyen szavazás )
Lehet igy keletvolna a kérdést feltenni. Lány/Lány Lány/Fiu Fiu/Fiu Fiu/Lány
Messze nincs meg az 5%.
Arról nem esett szó, hogy mi van azokkal, akik se férfik, se nők, se hermafroditák. xD Kéne kiírni szavazást az igenről és a mégséről is. (Igen, nem, mégse)
Luth3rAmikor az ember férjül vesz valakit, rájön, mi is volt az igazi boldogság. Utána kivárásra játszik, a férfiak előbb halnak.
Dr. SzösziIgen, köszi a megerősítést. :)
Engem jobban érdekelne egy olyan szavazás, amiben az iskolai végzettség felől érdeklődnek. Esetleg össze lehetne kötni egy IQ teszttel is (bár nem biztos hogy bevállalnám az eredményt). Érdekes lenne egy életkor szerinti felmérés is.