• Melyik nemhez tartozol?

nortaiAkkor ugyanúgy, mint más szavazásoknál, ne válassza egyik opciót sem, hanem írja le külön hozzászólásban...

én próbálok az igenhez tartozni, de nem mindig sikerül

• [törölve]

Jaj, hát nem is tudom...

... majd megkérdezem a feleségemet...

Érdekes, hogy a nős emberek már nem tudják mik is ők valójába. :) Hála az égnek, hogy gyűlölöm még csak a gondolatát is a házasságnak.

ferryyvEgy bizonyos kor után fájó tud lenni az a "gyülölet". Kivételek azért vannak.

HtibiNem tudom milyen korra gondolsz, de nekem nem fáj, pedig már benne vagyok a korban. Azt meg végképp nem értem, hogy miért kellene egyáltalán fájnia?

Hát milyen elszomorító már az eredmény :( Pedig én buknék a linuxos lányokra, ez nem is kérdés!

ferryyvEgy arab mondás szerint: Allah azért teremtette a NŐT, hogy a férfiak se velük, se nélkülük ne legyenek boldogok.

A magyar nincs meg, de ez jutott eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=BId3y81bU1U Egyébként sz*r egy reklám...

• janu válaszolt erre.

A következő szavazás témája lehetne: Párkapcsolatban élsz e? ;) >>> Nem, kiéhezett koczka vagyok! >>> Igen, van élet a linugz-on kívül is! >>> Áh, bonyolult... Csak, hogy megkönnyítsük annak a maroknyi "linuxer" lánynak a dolgát, úgyis sz*rul állunk demográfiailag...;) Amúgy a Linux nem éppen az a kimondott csajmágnes szerintem. :D