Bp IX.ker Illatos út, Kézműipari Szakközépiskola. Egy egész tanteremnyi Linux fut (ha jól tudom Ubi), igaz ugyan, hogy ugyanígy van Mac és Windows terem is.

• Zoli válaszolt erre.

sanya66Sajóvámoson (B.A.Z. megye, Miskolc mellett az Általános Iskolában) párhuzamosan oktatnak a Windows mellet linuxot /UHU/ is. A keresztlányom nagyon szereti:)

A Gyulai Szociális Szolgálat, Napfény Nappali Központ klubjának két számítógépe közül az egyiken Ubuntu 8.04 LTS alatt végzik a munkát. Hamarosan a másikra is Ubi kerül.

harrasLehet régi post-hoz válaszolok, de nem tudtam megállni :) Én is az SZTE-re járok :) Kubuntus gépet még nem láttam, de az egész irinyi kabinet dualboot-os, Fedorát és Xp-t bootolnak (xp-t nem nagyon szoktunk használni :) ). A rendszergazda és egyben a programozás előadó laptopján ubuntu fut, mindig azon vetíti ki az előadást...

levi4ELTE TTK Lágymányos, 1. em hallgatói bolt előtti 4 gép Ubuntu. A nagy gépterem (lovarda) dualboot Gentoo + XP, ez utóbbi majdnem minden gépteremre igaz Lágymányoson.

Ennyivel később: 25 nap

Nem tudom mennyit árulhatok el, ezért az áruház nevét és az árra vonatkozó dolgokat cenzúráztam. A lényeg: Egy nagyáruház (bevásárlóközpont) számítógépes osztályán a laptopokon fele-fele arányban volt Knoppix linux és Vista/XP. Ennek nagyon megörültem, ez nagyon jó arány. Amin csodálkoztam, hogy az információs táblán az op rendszernél "DOS" van kiírva :O

Gergőazért az dícséretes, hogy papíron nem is tudják, hogy milyen videokártya és akkumulátor van benne... pedig mindkettő nagyon meg tudja dobni egy laptop árát. memória rövid o-val írva, kijelz#. hát, én továbbra sem ott fogok laptopot venni, ahol az emberek tejet, kenyeret, zöldséget és kínai pólót szoktak.

zaivaldiAlap! :) Gépet, alkatrészt nem szabad ilyen helyen venni. De ha már láttam ezt gyorsan készítettem egy képet...

current88Inkább nem írnék semmi konkrétumot, a lentebbi kritikák miatt...

Szeretném feljelenteni a Kecskeméti Főiskola GAMF karát! Jelentem, hogy az összes könyvtári gépen, a tanulmányi osztály nyilvános gépein valamint a szerveren is Ubuntu fut (8.04) Tanulmányi célból az Alkalmazott Informatika tanszék laborjaiban dual XP+Ubuntu. Ez így már nagyon súlyos bűncselekménynek számít :-)

vlad21Jól láttad, mind ubuntus kivéve a pénztárgépet. Azon ugyanis xp van a mai napig.

eezeemenMost tévedtem errefelé először, s én is ezennel feljelentem magamat azon okból, hogy a Dapper Drake óta a szombathelyi Teleki Blanka Szakképző Iskola szerverén Ubuntut üzemeltetek. Súlyosbító körülmény, hogy a tevékenységet folytatólagosan, előre eltervezve, több más gépen is (asztali, laptop, összesen 4) folytatom, sőt, a héten az Oladi Általános Művelődési Központ új szerverére is Ubuntut telepítettem. Enyhítő körülményként csak azt tudom felhozni, hogy a pótszerveren Suse van...

Hát én sajnos egyenlőre csak magamat tudom feljelenteni: Szóval feljelentem a Fót-Központi Református Egyházközség kántorát. Hardy-t használ.

szotanekem mindegy hogy milyen cucc, engem az érdekel, hogy mekkora akkumulátor, és milyen videokártya van benne. valószínűleg ha több kérdésem lenne, egy laptopokkal foglalkozó boltban többet tudnának segíteni, és náluk nem lesz ennyi hiba/hiányosság a papíron. azokat sem értem, akik esetleg képesek megvenni az ilyen áruházakban árult robogókat meg quadokat..

Feljelenteném a Texas sörözőt! Amikor bekapcsoltam a zenegépet, hogy a nagy csöndet megtörjem akkor kénytelen voltam többször újraindítani. Nem hittem a szememnek, a zenegépre Ubuntu volt telepítve valami frontenddel az szolgáltatta a zenét. A verzióra sajna nem emlékszem de ha megyek legközelebb sörözni megnézem.