A Corvinus Egyetem Genetika tanszékén is megy három Ubi, meg egy Ubi szerver.

Ugyan nem ubuntu, de linux fut a Toyota Mayer pilisvörösvári szalonjában, amin várakozás közben lehet netezni...

Saját géppark: - asus g1 notebook (ubuntu 7.10), C2D 7500, 2G RAM, NV8600GT - albacomp 410EMW notebook (ubuntu 7.10), P4 2.2, 512MB RAM, ATI9000 - HP xw6200 workstation (ubuntu 7.10), dual Xeon 3GHz, 2G RAM, NV QuadroFX1300 <- ez utóbbi a cégnél működik éles ipari környezetben, de nem írhatom le, hogy hol. :) és még terjesztem az igét. :)

jelentem anyós átállítva ubuntura, xp-t nem is indít. :) nálunk 3 db 7.10 desktop, a szerveren 7.04 Server Edition

Ennyivel később: 10 nap

Cs_PMa volt szerencsém Esztergomban, a Duna Múzeumban látni a számítógépeket, és (büszkén) jelentem, hogy mindegyikre ubuntu volt telepítve! :)

GreenDoctorAzokra is, amiket nem láttál... és már dolgozunk rajta, hogy a touchscreenek alatt is ubuntu döcögjön... a dolgozók átlagéletkora pedig nem 30 alatt van. :)

GreenDoctorItthon: 2 pc + 1 laptop (Hardy) Cégnél: 1 Ubuntu 7.04 Server + 5 Ubuntu 7.04 Desktop ______________ ..::Sevoir::..

feljelentem a BMRG-t (Baár Madas Református Gimnázium) ahol unokatesóm tanúsága szerint az XP mellett UHU linux virít a gépeken... az meg már igazán "majdnem ubi" :D

Ennyivel később: 17 nap

Hotel Festival recepción az egyik gépen xubuntu 8.04 Öcsém és az én gépemre kedden kerül fel a xubuntu/ubuntu 8.04

A discovery-chanelen egy globális felmelegedéssel foglalkozó műsorban az eggyik professzor forgatta a compiz kockát ubuntu rendszeren

chris paulez igy eros.. az az UHU volt a BMRG-ben, ami miatt tobb evfolyam orokre megutalta a linuxot, en is teljesen veletlen mertem ujra raprobalni az ubuntura.. Ugyhogy a baar-madas infojat meg az uhu linuxot ne hasonlitsuk az ubuntuhoz. Osliner

Ennyivel később: 4 hónap

Műlt héten csütörtökön láttam Ubuntut futni - na jó, sétálni - a 6-os villamoson és a Nyugatiban. Ja, ne oprendszer volt, hanem egy srác Ubuntu-pólóban. :)

Sziráki TamásHa jól láttam, a budapesti Kerekes utcai HQVideo elektronikai alkatrészboltnak UBUNTU -s gépei vannak...

• Roll válaszolt erre.
            Ennyivel később: 11 nap

A Zsigmond Király Főiskolán ez évtől kezdve OpenSuse van telepítve az összes gépre, és OpenOffice-on tanulunk. Ez ugyan nem Ubuntu, de gondoltam érdemes megemlíteni... Amúgy az Európarki Photo Hall-ban Ubuntu van az eladók gépére telepítve...

GoldmundNem értem miért hivatkoztok állandóan az i ndex hu-ra,tele van hazug hirekkel.

Balatonszemes, Postamúzeum. 2 Pc, Ubuntu mindkettőn. Mi is meglepődtünk, mikor a nyáron ottjártunk.

chris paulaz én osztályomban szinte lincshangulat volt minden info óra előtt (linuxoztunk), valami őskövület, talán 1.2-es UHU futott a gépeken, gyakorlatilag használhatatlan volt az egész rendszer. Akkor én is nagyon gyűlöltema linuxot. Megkérdeztem a rendszergazdát: ő nem nagyon szereti az Ubuntut (szerintem nem is ismeri igazán), azóta is UHU 1.x van a gépeken. Nem minden linux ubuntu... És hogy a közelemben hol fut linux?, igazából nem ismerek a saját gépemen kívül egyet se, amiben nyílt op.redszer "dobog".

• sdc válaszolt erre.

Szeretném feljelenteni az INVmusicgroup szervizét (ubuntu 8.04) és Nagymamámat (Xubuntu 6.06), és persze magamat (2x ubuntu 8.04 , 1x ubuntustudio, 1x puppy, 1x dsl).

Feljelentem iskolámat, a sárbogárdi Petőfi Gimit, ahol mindkét infóterem minden gépén Ubuntu 8.04 van (persze dualbootban XP-vel ) a tavalyi tanév végétől :-)(előtte egy fél évig SuSE 9 volt) Tök fura volt először ebben az iskolai közegben a nyílt forráskódról regélő tanárt hallgatni, ahol előtte a Windowson kívül más operációs rendszert még csak emlegetni sem emlegettek nagyon. Jah egyébként az egyik helyi informatikai boltban (PC-Kuckó :-) is már igény szerint Ubuntuval is adják a gépet, az ott kirakott gépeken pedig csak Ubuntu van (asszem még csak 7.10)

nagy.zsoltEzt most nem igazán értem. A topic célja: megírhatnánk ebben a topikban, ha láttunk valahol - cégnél, könyvtárban, hivatalban, parkolóórában, stb. - Ubuntut futni igazából nem ismerek a saját gépemen kívül egyet se, amiben nyílt op.redszer "dobog"