Szervusztok olvasgattam kicsit mielőtt írtam volna és volt néhány érdekes hozzászólás, és volt ami felejtős!! Ami fontos lenne igen egy a grub javítása kezdöknek lehetőség elérése live cd-n
Az ubuntuban jó lenne hegesztés nélkül is egy csomag ami a digitalizáló táblákat működtetné, sajnos a gyártók nem túl felhasználó barátok.
A wbkamerákkal valóban vannak gondok, de azért ezekhez nem kell akkora hegesztés, és igen a legtöbb wines programhoz van megfelelő alternatíva linux alatt, ha free kell, a fizetős progik sajnos vagy elérhetőek vagy nem linux alatt!
Igen ami fontos lenne az inkább a programok magyarítása, ezzel eléggé hadilábon állunk
A gnome commander kilép, ha több fájlt jelölsz ki egyszerre, igaz nem mindig csinálja. Ezek bosszantó dolgok, és más programoknál is előfordulhat, de ez azért biztos javulni fog!
Szóval a megjelenésben azért lenne mit javítani, mert nekem a dock alkalmazások nem igazán jöttek be, kicsit más érzés mint a mac osx, de azért nem rossz, kicsit lassítja a rendszert nekem legalábbis ezért leszedtem.
Szóval ami fontos lenne, hogy legyen egy ajánlás arra, ha valaki egy gyengécske vason szeretné futtatni, akkor mit és hogyan tegyen fel, mert sajna ezzel azért vannak problémák, tehát egy rendszerinfó kiolvasás is jó lenne, ami megmutatja, hogy elfut e a vason vagy sem!?
általában egy jó diagnosztikai program jó lenne pl egy live dvd-vel együtt hiszen az már nem férne el egy cd-re. és a rendszer mentés is megjelenhet esetleg. szóval egy diagnosztikai és helyreállító lmez nem ártana a telepítő mellé, mert sok kezdő használja és talán egy könnyű rendszerhelyreállítás segít megtanulni a konzolos dolgokat is!