laczko25Hál istennek, nekem nem fagy, az elején voltak gondjaim, de mindent össze tudtam szedni mind a fórumról, mind a netről. A vas sajnos tényleg számit, van régi gyangécske gépem ami vígan fut és az új komoly vason meg köhög, de ettől eltekintve nem az oprendszert szidom, a gépgyártókkal van inkább gond, meg a kínai technológi tecchnológiával :-D
Ami jó lenne egy olyan oldal esetleg ahol az opensusie-hez hasonlóan összerakhatja az ember kedvenc live vagy telepítő cd-jét. ez nagy ötlet tőlük, szerintem ubuntu alatt is jó lenne. ez már talán sokat nyomna!! A játékokkal, meg akkor lesz előrelépés, ha a gyártól végre komolyan veszik a linuxot, addig, marada hack ésa szívás, meg win, szóval ezen nem változik semmi, vagy minden wines játék fut mac osx alatt is? inkább tényleg a linuxra kell koncentrálni, nem a másik oprendszerrel való összehasonlításra, egyébként én is itt kerültem kapcsolatba a linuxxal először, és bizony ha valaki elkezdi használni előbb utóbb mindent szeretne maga kezelni! szerintem, de igen vannak akik csak használni akarják.