Dr. AnonymousNem akarok dicsekedni, de hasonló felfogású ismerősöm nekem van is ám !
Én még a win 95-ős korszakban hallottam először a linux-ról, még akkor nyilván ubuntu se volt, net-hozzáférésem csak néha, viszont ettől az illetőtől megtudtam annyit, hogy a : Linux sz@r, semmire se jó, nincsen neki "képernyője (!!!) " - különben is " jővőre megveszi őket a Windows, és jön a Lindows " no azt majd meg fogja azért venni...
Teltek az évek, itt nálam azóta jó ideje stabilan van ubuntu, több gépen napi használatra, próbaképpen egy tesztgépen kíváncsiságból akad más is, Scientific linux, PC Linux OS, UHU, Linux Mint, Debian...meg mikor mire van időm...
És az illető hiába jön el, és néz rá..." áá, ez linux..hagyjál már ezzel , biztos sokkal többe került, mint a Windows (!!!) ...stb "
Mondom szépen ( meg tudja is ) hogy már kb 3 éve ubuntu-zunk itt, kis irodai szinten, de akkor se...
Még hogy ingyen..na ilyen marhaságot ne beszéljek...ennyire hülyének ne nézzem...
Meg hogy nem kell frisíteni ( ő újratelepítést ért alatta )...no ilyen végképp nincs mert "elhasználódik" !
( Csak zárójelben : Itt egy Jaunty az "időrekorder" - a megjelenése óta, a rajta dolgozó koll.nő a saját fegyveremmel vág vissza, ha le akarom cserélni : " mindíg te mondod, hogy jól működő konstrukciót ne cseszegess " ) - azt hiszem ez önmagáért beszél, mellesleg a koll.nő akkor látott először Jaunty-t, mikor idekerült, és eléült -azóta meg már otthon is az van neki..)
Ő szépen évente 2-szer 3-szor hóna alá csapja gépét, amikor már nem bírja kivárni, hogy valamit is csináljon, ( Mert telepíteni nem tud ) - és újratelepítteti a megszokott számítógépes boltjában a windows-t, ( Gyerekek, ez már megint akad, fel kell frissíteni " - régebben 600, aztán 800, tavaly nyilván 1000-ért rakták neki újra az XP-t.
És félelmetes okossággal , erőszakossággal magyarázza ám el nekem, hogy az neki miért jó, és ami itt van, az nekem miért nem jó !
Semmi bajom egyébként az illetővel, teljesen hétköznapi ember, nem kibeszélni akarom, csak példaként hoztam fel, hogy ilyen hozzáállás is van, nálam ugyan kiveri a biztosítékot...szóval az ember nem tudja, hogy a rekeszizmát hozza működésbe, falra másszon, vagy sajnálkozzon...
Mert hogy itt tényeket tudok mutatni..de a tényeket ennyire nem tudomásul venni évek óta...no ez már nekem sok...