gabro+1
Én se személyeskedésből írtam meg...csak mint jelenséget, mert egyszerűen kirívó viselkedés.
A környezetemben már pár embert megfertőztem, pár ember maradt a win-nél, azért mert csak, én tisztelem mások álláspontját, ők is az enyémet, - sose vagyok erőszakos .
Aztán volt olyan megrögzött, aki ennek ellenére hozta a laptopját, " nézzük már meg, mi az a Linux, de a win maradhat ? "
Maradhatott, osztott winyón elvannak a KIWI-vel de ahogy hallottam, a win már nemigen kell.
Csak a jelenség bosszantot, mert ez az egy kirívóan elüt a többiek reagálásától.
Ilyen falba még sose ütköztem, hogy a tények sőt a látható tények ellenére is : sz@r...
Mert ha azt mondja, mint néhányan : Nézd, nem érdekel, vagy nem kell, azért mert csak, vagy lusta vagyok hozzá..megszoktam a win-t...azt még értem valahogy...
Bár...ifjabb koromban jártam egy ilyen hóka-móka " menedzsertanfolyamra" -ott azzal kezdtük a tanulást,hogy : 100 ember közül 1 úgy hülye, ahogy van. ( Bár egyesek ezt az arány erősen vitatták már akkor is )
Teendő : rögtön felismerni, és otthagyni, nem éri meg a beleölt enrgiát.
Lehet ez az eset áll fenn.