szotaA forrásokat nem a Linuxról szóló részhez használtam, ha kicsit még jobban megnézed. És nem mindig közel 20 évesek...A felületesség ezek szerint ragályos.
A másik dolog, hogy amint az egyszerű nép fia laptop helyett elkezd szervereket vásárolni, hogy a hóna alatt futkározzon vele az utcán, akkor én is elkezdek velük foglalkozni. Úgy tűnik nem igazán követted a blogot eddig. Amit az androidról írtál abban teljes mértékben igazad van, de nem témája a dolgozatnak, mivel a desktopokra kiadott Linux alapú, illetve Windows operációs rendszerekkel foglalkoztam. Sem a szerverekre, sem más platformokra kiadott rendszereket nem érintettem, sőt még a MacOSX-et is csak távolról piszkálgattam. Az ábra szemléltetés, tudniillik enyhe növekedést mutat a Linux terjedésével kapcsolatban. Ezért is tettem be ide, mivel érzékeltetni akartam, hogy a felhasználók nem igazán vannak képben a Linux piaci erejével kapcsolatban, hiszen amik ők jósoltak az markánsan különbözik attól, amit a piac mutat.
Azért a szabad és független Linux alapú rendszerek védelmében hadd jegyezzem meg, hogy az Android a Google egyik eszköze, hogy minél magasabb piaci részesedést szerezzen, és magasról kakkantanak a szabad közösségek munkájára, és a Linux alapú rendszerek terjedésének elősegítésére. Ezt ne felejtsük el, még mielőtt szobrot emelünk az Androidnak! :D