kybersas +1
Elismerem minden itt dolgozó, szerkesztő és ubuntu tag munkáját, és csodálattal adózom töretlen lelkesedésükért! Távol áll tőlem, hogy ezeken az embereken bármit is számon kérjek, vagy kritizáljam döntéseiket!
Egyetlen egy dologgal kapcsolatban mégis engedtessék meg nekem, hogy kifejezzem nemtetszésemet. Ez pedig a következő:
Az elsők között volt aki ehhez a témához hozzászólt 'crossystem'. Nem kommentálta a dolgot és nem kritizált csak kérte a regisztrációjának törlését. Megkérdezték miért is? Erre ő egy linkkel válaszolt, amiről úgy vélte, hogy a véleményét tükrözi a közösségi oldalakkal kapcsolatban. Majd törölve lett. Ezzel szerintem nincs semmi probléma. Néhány óra múlva láttam, hogy az Ő bejegyzése és a kapcsolódó hozzászólások is mind törölve lettek.
Az, hogy ki dönt ennek az oldalnak a sorsáról, menetéről az egy dolog. Az, hogy pedig valaki leírja a szabad véleményét, mindenféle számonkérés vagy követelőzés nélkül az egy másik dolog. Vagy pusztán véleményt sincs joga senkinek mondani?
Én csak ezt találtam furcsának.