drumondVégigolvastam a fenti okfejtést, és korábban már Eszessel összemértük az érveinket, és egyetértésben végződött az eszmecsere, mert ő hajlandó volt végiggondolni, hogy miről is szól ez az egész.
De te öregem csak azt tudod szajkózni, hogy "facebook fúúúúúj", meg azt, hogy "facebook fúúúúúúj" ,ja meg azt, hogy: nem folytatom ne haragudj. Se te, sem én (ahogy erre V1rus utalt is) két gyufaszálat nem tettünk keresztbe, hogy ez az oldal létezzen, és fennmaradjon. Az oldal szerkesztői viszont igen, éppen ezért nekik joguk van olyan döntéseket hozni, ami az oldal fennmaradását, adott esetben a közösség fennmaradását elősegíti. Attól függetlenül, hogy ez tetszik-e némelyeknek vagy nem. Bevallom engem is aggódással töltött el a gondolat, de kivárom mi lesz belőle, és egyenlőre tetszik a dolog.
Te pedig barátom akkor legyél nagy gyerek, ha majd lefordítottál egyetlen progit is az Ubuntu magyar nyelvtámogatásához, vagy aktívan részt veszel a közösség tevékenységében, de addig viszont én azt tanácsolom, hogy örülj, hogy egy ilyen közösség tagja lehetsz. Mi legalább itt összefogunk, egy közösség vagyunk: nem kellenek a bomlasztók, legalább ide nem! ;)
Egyébként pedig kapcsold ki a beágyazott modult, FB-re pedig ne regisztrálj be, és biztosan nyugodtan fogsz aludni! ;)