Valami félresikerült az oldal teljes verziójának betöltése során. A hiba javításához próbálja meg frissíteni az oldalt.

Elementary OS

nightwalker

wixKöszi!

aysx

nightwalkerLehet, csak a saját fájljait kell módosítani. A letöltött fájlokkal nem megy.

aliengod

nightwalkerMeglesem milyen,felteszem rendesen mert virtualboxban megeszi a gépemet ami nem jó előjel. De az esélyt megkapja azért:)

wix

aliengodNálam feltelepítve kevesebb erőforrással beéri mint az Ubuntu vagy Linux Mint.

cefre00

wixÉs hogyan húzza a nótádat? :)

wix

cefre00Jól! :) Már kb. két nónapja használom a Lunát. Mint az egyik válaszba írtam gyorsabb, könnyedebb mint az Ubuntu vagy Mint (ezt a kettőt néztem mostanában). A design nagyon rendben van. Minimalista alkalmazások, ami nekem nagyon bejön. Semmi fagyás vagy lehalás, néha dob egy hiba üzenetet, de megy tovább gond nélkül (de hát még csak most lett beta 1).

aliengod

peterhHangnál nekem is "Fail" volt+megakadt annál a sornál telepítés utáni újraindításkor hogy "checking battery state". Szóval azon kívül hogy nem tudom elindítani,minden rendben van:)))

cefre00

wixNéztem egy videót róla, és nekem is nagyon tetszett. Én most jöttem vissza egy komolyabb Windows-os, és openSUSE-os kitérő után. A hatások, és a működés, valamint a bemutatott alkalmazások nagyon tetszettek. A minimalizmus jellege szintén nagyon tetszett, és eléggé kézre állna. Egyenlőre még nem váltok róla, mert jól belaktam ezt az Ubuntut, de nem zárom ki a lehetőségét annak, hogy majd a jövőben élőben is megnézem jobban. :) Köszi a választ! :)

nightwalker

wixA desktop ikon még a rusnya gnome ikon: http://kepfeltoltes.hu/121130/K_perny_k_p.2__www.kepfeltoltes.hu_.jpg A plank téma lecseréléséről találtam egy leírást az egyik fejlesztőtől,de nálam nem működik.: "We're using Plank which is a super simple dock. We do have some settings for it in System Settings > Desktop. As far as theming goes, it's themable, you just have to drop themes into /usr/share/plank/themes and then symlink ~/.config/plank/theme to the theme of choice. That's how the original developer of Plank intended it. We don't include a UI for themes because a.) there aren't really that many out there, b.) the theming engine isn't that powerful, and c.) we want our users to have a consistent experience. If you're a power user who wants to dig into it though, it's all there."

szlezak.tamas

Én is már egy jó ideje nyomon követem ez elementary OS-t. Még egy blogot is készítettem, amin megpróbálom magyarul összeszedni az elementary-s tartalmakat.

wix

szlezak.tamasSzia! Az Alapok - Leírások oldalon lévő linkre kattintva, "Az oldal nem megfelelően van átirányítva" hiba üzenetet kapok. Egyébként gratula az oldalhoz, jól néz ki! Örülnék neki ha lenne egy átfogó magyar oldala ennek a disztrónak is. Már a Jupitert is nagyon sokáig használtam és a Luna is legalább két hónapja szolgál teljes megelégedésemre.

lukibeni

szlezak.tamasTesztek aloldalon „Alkalmazások menü egyszerű, de ugyan akkor szerintem nagyon látványos.” az „ugyanakkor” szó szerintem egybeírva helyes. Amúgy tetszik az oldal, sok erőt kívánok, csináld sokáig ;-) szerk.: a fordításba pedig bele lehet ám segíteni, mert jelenleg kb ketten csináljuk Marcus-szal :P https://translations.launchpad.net/elementary (csak annyi, hogy ne egyből elfogadásra menjetek, hogy át tudja olvasni több ember is, mielőtt belekerül a rendszerbe)

szlezak.tamas

nightwalkerKöszönöm, egy ideje már csiszolgatom. Mivel nem találtam az elementary-val foglakozó Magyar oldalt, gondoltam majd én csinálok.

berciXcore

szlezak.tamasVan benne pár elírás és fordítási furcsaság, azért érdemes publikálás előtt egyszer-kéteszer átfutni. Amúgy baró. :)

szlezak.tamas

berciXcoreAz elírásokról tudnál bővebben is írni? Mert akkor azokat javítanám benne. A fordításnál biztos lesznek benne furcsaságok, angolomon még sokat kell javítani.

Htibi

szlezak.tamasPéldául: Egy és fél évvel ezelőtt adtál ki az elementary OS 0.1-et ami a Jupiter kódnevet kapta.

berciXcore

szlezak.tamas"amely egy minden-körüli jobb élményt biztosít" A "minden-körüli jobb" az inkább úgy hangzik magyarosan, hogy "jelentősen jobb".

szlezak.tamas

HtibiJavítva köszönöm az észrevételt.

Htibi

szlezak.tamasSzívesen. :-) Miután írtál valamit, olvasd át, de ne csak átfuss rajta, hanem olvasd. Segít kiszűrni az ilyen elütéseket.

szlezak.tamas

wixPontosan melyik link nem jön be? Mert nálam mindkettő bejön. Megnéztem az engedélyeket is mert GoogleDrive-n vannak azok a tartalmak és meg kellene tudnod nyitni.

wix

szlezak.tamasNálam sajnos egyik sem! Ezt kapom: http://ubuntuone.com/1mnNc0jzTsNYoXmK2RLNDM

napközi

szlezak.tamas"Az Ön által használt böngészőt nem támogatjuk. Előfordulhat, hogy bizonyos funkciók nem működnek megfelelően. Váltson egy modern böngészőre, például a Google Chrome-ra!Elvetés" elvetés :(

Htibi

wixNincs tiltva a süti valamilyen formában a böngésződben? Nekem is bejönnek gond nélkül a "gúglidocs"-os oldalak.

wix

HtibiNem tiltottak a sütik. A vicc, hogy most nézem ha kilépek a saját google fiókomból akkor nincs hiba. Ha vissza lépek akkor újra hibaüzenet.

« Előző oldal Következő oldal »