cefre00Jól! :) Már kb. két nónapja használom a Lunát. Mint az egyik válaszba írtam gyorsabb, könnyedebb mint az Ubuntu vagy Mint (ezt a kettőt néztem mostanában). A design nagyon rendben van. Minimalista alkalmazások, ami nekem nagyon bejön. Semmi fagyás vagy lehalás, néha dob egy hiba üzenetet, de megy tovább gond nélkül (de hát még csak most lett beta 1).
Elementary OS
Én is már egy jó ideje nyomon követem ez elementary OS-t. Még egy blogot is készítettem, amin megpróbálom magyarul összeszedni az elementary-s tartalmakat.
szlezak.tamasEz szuper!Gratulálok!
nightwalkerKöszönöm, egy ideje már csiszolgatom. Mivel nem találtam az elementary-val foglakozó Magyar oldalt, gondoltam majd én csinálok.
szlezak.tamasVan benne pár elírás és fordítási furcsaság, azért érdemes publikálás előtt egyszer-kéteszer átfutni. Amúgy baró. :)
berciXcoreAz elírásokról tudnál bővebben is írni? Mert akkor azokat javítanám benne. A fordításnál biztos lesznek benne furcsaságok, angolomon még sokat kell javítani.
szlezak.tamasPéldául: Egy és fél évvel ezelőtt adtál ki az elementary OS 0.1-et ami a Jupiter kódnevet kapta.
HtibiJavítva köszönöm az észrevételt.
szlezak.tamasSzívesen. :-) Miután írtál valamit, olvasd át, de ne csak átfuss rajta, hanem olvasd. Segít kiszűrni az ilyen elütéseket.
szlezak.tamasSzia! Az Alapok - Leírások oldalon lévő linkre kattintva, "Az oldal nem megfelelően van átirányítva" hiba üzenetet kapok. Egyébként gratula az oldalhoz, jól néz ki! Örülnék neki ha lenne egy átfogó magyar oldala ennek a disztrónak is. Már a Jupitert is nagyon sokáig használtam és a Luna is legalább két hónapja szolgál teljes megelégedésemre.
wixPontosan melyik link nem jön be? Mert nálam mindkettő bejön. Megnéztem az engedélyeket is mert GoogleDrive-n vannak azok a tartalmak és meg kellene tudnod nyitni.
szlezak.tamasNálam sajnos egyik sem! Ezt kapom: http://ubuntuone.com/1mnNc0jzTsNYoXmK2RLNDM
szlezak.tamas"Az Ön által használt böngészőt nem támogatjuk. Előfordulhat, hogy bizonyos funkciók nem működnek megfelelően. Váltson egy modern böngészőre, például a Google Chrome-ra!Elvetés" elvetés :(
szlezak.tamasTesztek aloldalon „Alkalmazások menü egyszerű, de ugyan akkor szerintem nagyon látványos.” az „ugyanakkor” szó szerintem egybeírva helyes. Amúgy tetszik az oldal, sok erőt kívánok, csináld sokáig ;-) szerk.: a fordításba pedig bele lehet ám segíteni, mert jelenleg kb ketten csináljuk Marcus-szal :P https://translations.launchpad.net/elementary (csak annyi, hogy ne egyből elfogadásra menjetek, hogy át tudja olvasni több ember is, mielőtt belekerül a rendszerbe)
lukibeniKöszönöm az észrevételt, a hibát már javítottam is. A nyelvi megjegyzéseket nem rosszindulatból írtam mellé, csak jelzésnek olyanoknak akiket esetleg zavarna a használat során. A fordítás szerintem nekem nem menne jól mert nem megy annyira jól az angol. Viszont annak örülök, hogy vannak olyan lelkes emberek akik foglalkoznak vele. A Geary-t nem látom a listán annak máshol van a fordítása?
wixNéztem egy videót róla, és nekem is nagyon tetszett. Én most jöttem vissza egy komolyabb Windows-os, és openSUSE-os kitérő után. A hatások, és a működés, valamint a bemutatott alkalmazások nagyon tetszettek. A minimalizmus jellege szintén nagyon tetszett, és eléggé kézre állna. Egyenlőre még nem váltok róla, mert jól belaktam ezt az Ubuntut, de nem zárom ki a lehetőségét annak, hogy majd a jövőben élőben is megnézem jobban. :) Köszi a választ! :)