HtibiNem tiltottak a sütik. A vicc, hogy most nézem ha kilépek a saját google fiókomból akkor nincs hiba. Ha vissza lépek akkor újra hibaüzenet.

szlezak.tamasTesztek aloldalon „Alkalmazások menü egyszerű, de ugyan akkor szerintem nagyon látványos.” az „ugyanakkor” szó szerintem egybeírva helyes. Amúgy tetszik az oldal, sok erőt kívánok, csináld sokáig ;-) szerk.: a fordításba pedig bele lehet ám segíteni, mert jelenleg kb ketten csináljuk Marcus-szal :P https://translations.launchpad.net/elementary (csak annyi, hogy ne egyből elfogadásra menjetek, hogy át tudja olvasni több ember is, mielőtt belekerül a rendszerbe)

lukibeniKöszönöm az észrevételt, a hibát már javítottam is. A nyelvi megjegyzéseket nem rosszindulatból írtam mellé, csak jelzésnek olyanoknak akiket esetleg zavarna a használat során. A fordítás szerintem nekem nem menne jól mert nem megy annyira jól az angol. Viszont annak örülök, hogy vannak olyan lelkes emberek akik foglalkoznak vele. A Geary-t nem látom a listán annak máshol van a fordítása?

wixNéztem egy videót róla, és nekem is nagyon tetszett. Én most jöttem vissza egy komolyabb Windows-os, és openSUSE-os kitérő után. A hatások, és a működés, valamint a bemutatott alkalmazások nagyon tetszettek. A minimalizmus jellege szintén nagyon tetszett, és eléggé kézre állna. Egyenlőre még nem váltok róla, mert jól belaktam ezt az Ubuntut, de nem zárom ki a lehetőségét annak, hogy majd a jövőben élőben is megnézem jobban. :) Köszi a választ! :)

szlezak.tamas"amely egy minden-körüli jobb élményt biztosít" A "minden-körüli jobb" az inkább úgy hangzik magyarosan, hogy "jelentősen jobb".

Na, még egy disztró, ami nem megy fx5200-as kártyával. De még az elementary-desktop sem Ubuntu 12.04-re telepítve. A grafikus felület megvan, de olyan gatya, tetű lassú, hogy az már a bűncselekmények közé tartozik, és 6 év szabadságvesztéssel kellene büntetni!!! Elfelejtve.

kukimukiFigyelj azt az fx5200-as kártyát mikor dobod már ki a kukába? Komolyan pár ezerért normális kártyát lehet venni.

szlezak.tamasHa nincs ott, akkor azt nem fordítjuk, vagy csak én nem tudom hol van a fordítása :) A fordításhoz pedig nem angolul, hanem magyarul kell jól tudni, erről bővebben Kelemen Gábort kérdezd. Ha mégis érdekelne a dolog ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: http://ubuntu.hu/node/32408

nightwalkerSzépen alakul a letöltések száma.: Több mint 10000 32bitesből,és több mint 9000 a 64bitesből.

Ennyivel később: 7 nap

aliengodTudom! Csak épp nincs rá keret! Ezért nem dobom ki a kukába! Ilyen egyszerű!

Ennyivel később: 4 nap

wixA desktop ikon még a rusnya gnome ikon: http://kepfeltoltes.hu/121130/K_perny_k_p.2__www.kepfeltoltes.hu_.jpg A plank téma lecseréléséről találtam egy leírást az egyik fejlesztőtől,de nálam nem működik.: "We're using Plank which is a super simple dock. We do have some settings for it in System Settings > Desktop. As far as theming goes, it's themable, you just have to drop themes into /usr/share/plank/themes and then symlink ~/.config/plank/theme to the theme of choice. That's how the original developer of Plank intended it. We don't include a UI for themes because a.) there aren't really that many out there, b.) the theming engine isn't that powerful, and c.) we want our users to have a consistent experience. If you're a power user who wants to dig into it though, it's all there."

nightwalkerA hibát tessék bejelenteni :) A plank témáit pedig én is hiányolom, de amúgy használható a rendszer (bár a noise folyton crashel mostanában :(

nightwalkerNa,rájöttem!!! Letöltesz egy plank témát,és nem lecserélni kell a meglévőt,hanem megnyitni a ./config/plank/theme mappában a theme fájlt szövegszerkesztővel,és egyszerűen át kell írni az értékeket,a letöltött témában lévőkre.Menteni,és ennyi. Íme,az enyém ilyen lett.: http://kepfeltoltes.hu/121202/K_perny_k_p__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ennyivel később: 7 nap

Sziasztok! Lecseréltem a xubuntumat az ElementaryOs Beta 1-re és a memória kezeléssel kapcsolatban lenne kérdésem. Xubuntuban ha elindítottam egy programot majd bezártam akkor a memória használat megnyitáskor nőtt bezáráskor meg logikusan lecsökkent. Az ElementaryOs -ben viszont nem ezt tapasztalom minél több programot nyitok meg annál nagyobb a memória fogyasztás és ez a helyzet a programok bezárása után sem változik. Hogyan tudnám ezt a problémát orvosolni?

stofi"Lecseréltem a xubuntumat". . . "problémát orvosolni?" Hát például úgy, hogy létrehozol egy új partíciót(v.virtuális gépet) és azon próbálod ki. Így nem kell a vissza rakással bajlódnod.

Telepítés előtt kipróbáltam a rendszert és jelentkezett ez a probléma de reméltem hogy élesben másképp lesz.

Egy kis hasznos infó:A geary mail következő kiadása már fog tudni több fiókot kezelni. Én személy szerint nagyon örükök ennek.Nem használnám a thunderbird-öt utána. Már csak az lenne nagyon szép,ha a midori-ban lenne flash támogatás.:)