rememberEz bizony igaz! Nekem ne mondja senki, hogy nem értelmesebb összegyűjteni az Internet-hez tartozó dolgokat egy menü alá, a grafikához tartozó menü alá és sorolhatnám. Egy igen átgondolt, letisztul felület volt, amibe igen nehéz belekötni. Szó szerint csak kötekedni lehet.
Felmerült itt a synaptic elérése régebben és most. Én nem tudom kinek mi a gondja, de a Gnome2-ben oda tettem, ahova akartam. Ha annyira gyakran használom, akkor letettem a panelre.
Ha a proci adatokra, vagy az időjárásra voltam kíváncsi, pillanatok alatt ki lehetett tenni a panelre.
"Az aztán meg maga volt a káosz amit a gnome2 menükkel és a panel ikonokkal műveltek."
Lehet, hogy szerencsés vagyok, de én ilyet soha nem tapasztaltam. De ha így is van, még mindig egyszerűbb magát a kódot optimalizálni vagy ha kell javítani, mint létrehozni egy gyökeresen új felületet, amiben úgyis nyüzsögni fog a sok bogár. És a javítást nem lehet megúszni, itt is neki kell feküdni.
De ne erről beszéljünk!
Jó lenne, ha valaki azt próbálná meg elmagyarázni, hogy miért is jó nekünk ez az új dizájn.
Miért nem volt jó, a logikusan összerendezett menü, ahol minden pofon egyszerű volt?
Gyakorlatilag egy logikusan elrendezett áruház helyett beléptünk egy turkálóba, ahol mindent át kell kutatni ha csak egy zoknit keresünk.