szitam5270Hát, azért a számítógépek a windowsnak köszönhetik a "jó hírüket".
A számítógép (win) lefagy, a politikusok hazudnak. Mind a kettő tök elfogadott dolog :D Hány embert láttál már idegbajt kapni a windows hülyeségeitől? Hasraütésszerűen mondjuk pl egy ilyentől: "Ismeretlen hiba történt. Nyomd meg az OK-t."
A windowst megszokták a userek, és azért használják. Azt hogy szeretik-e, az megint egy más kérdés. Fogalmuk sincs róla, hogy a linux életképes alternatíva volna (mindenki fél tőle, ez épült be a köztudatba). Páromon látom, hogy a linuxot megszereti az ember. Egy ideig win7 volt a kis netbookján, alig használta, ütötte vágta, szidta mint a bokrot, anyázott hogy már megint dolgoznia kell vele, és lassú mint a szar.
Ekkor kapott rá egy általam testre szabott ubit. Eleinte mondta hogy furcsa, meg kért segítséget hogy mit hol talál, de kb egy hét alatt belejött. Azóta a kis géppel csinál mindent, zene állandóan arról szól, chat, e-mail, meg minden egyéb megy rajta, teljesen berendezte magának, teleragasztgatta matricákkal, azzal alszik (melóból jöttem haza, és láttam hogy asszony kidőlve az ágyon, hasán a laptop :D). A legdurvább poén, hogy párom (kapaszkodjatok meg) bölcsész. :D