mr.misteriousIgen. Csak azt a parányi, de annál fontosabb dolgot hagytad ki, hogy MELYIK RENDSZERBEN adod ki a parancsot. A gazdagépben vagy a vendégben. (Vboxról beszélünk, nem???) Nem vagyok már kezdő, de gondolatolvasó sem. Ennyire lehetetlenség valamit RENDESEN elmagyarázni? Itt a fórumon minden második kérdés és több száz beszólás csak azt fikázza, hogy miért nem működik az Unity. Hol lehet bekapcsolni? Stb… Az új rendszer dokumentációja csapnivalóan rossz, hiszen csak azt írja, hogy Ubuntu logóra kattintani + META gomb megnyomása. Ezzel lezárja a témát. Képtelenek megírni, hogy kell-e hozzá valami, hogy mi kell hozzá egyáltalán. Nem hiszem el, hogy mindenki baromnál elindul csak nálam nem. :hányás: Millióan hangoztatják, hogy nem kell annak semmi különleges beállítás és működni fog. Ezek szerint mégsem. Kell hozzá valami, ami nagy valószínűséggel mindenhol ott van, de mivel náluk működik, úgy gondolják, másnál is fog. De mivel ők nem tudják az Unity ÖSSZES hardver- és szoftverfüggőségeit, pusztán jóhiszeműen hangoztatják, hogy: „jó lesz az nálad is!”. Ami csak azt jelenti, hogy „BIZTOS neked is PONTOSAN ugyanolyan hardver- és szoftverkörnyezeted van, mint nekem. Miért is lenne más? Mindketten Tajvanról szerezzük be a holmit.”
Hát nem vagyok szarkasztikus? :brrrrrrrrrr: